Евтини самолетни билети

Идват светли празници. Време е да украсите елхата и да сложите под нея добре опаковани изненади за най-близките ви.

Има обаче такива подаръци, с които по-скоро ще вбесите сродната си душа. Разбира се, жестът е важен, но понякога е по-добре да не подарите нищо, отколкото нещо, за което след това ще съжалявате.

В следващите редове съм ви подготвила класация от десет подаръка, на които дамите ви няма да се зарадват искрено.


10. Чаша

Класация: Подаръците, с които НЯМА да зарадвате половинката си

Банално е, но поне ще се ползва.

9. Коледна фотосесия

Това е един от по-модерните подаръци, който обаче подхожда повече на семейна двойка, в която има деца. Снимките с цялото семейство се правят за тях. Тогава има смисъл, защото те ще пораснат и ще имат фотографирани усмивките на любимите си хора. Не е лошо да се изтипосате двамцата (или само тя) до елхата и да се снимате на фона на снежинки и цветни светлини. Не е лошо. Тъпо е.


8. Сувенири и плюшени играчки

Класация: Подаръците, с които НЯМА да зарадвате половинката си

Няма по-досадно и ненужно нещо от сувенирите. То не бяха играчки и фигурки, то не бяха дрънкулки, святкащи, мигащи и събиращи прах на някой рафт. Тези неща са мили, но никак не са практични и всеки от нас има поне няколко кашона с подобни вещи, които заемат място на тавана или в мазето, просто защото ни е жал да ги хвърлим.

7. Ваучер за почивка на дати, в които е заета

Прекрасно е да купите билети и да резервирате хотел на някое прекрасно място, където да прекарате повече време с половинката си. Лошо е, ако за това време тя има други планове. Не е редно да я карате да се отказва от ангажиментите си, за да ви угоди. Това, че сте дали пари, не значи, че е длъжна да се съобрази с този жест. Едва ли ще сте щастлив, ако отидете на тази почивка, а дамата ви през цялото време мисли за там, където е искала да бъде. Времето е най-ценното ни имущество, затова не го крадете и уважавайте правото на всеки да го ползва така, както намери за добре.

Пълната класация: Подаръците, с които НЯМА да зарадвате половинката си
вижте в мъжкия портал © Мустак
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.