Имате нужда от вдъхновение, за да внесете свежа доза модерен шик в интериора на своя дом?

Нещо нетипично, което да превърне дневната или спалнята ви в шедьовър на модерния интериорен дизайн? Ето 10 грандиозни идеи за модерен дом.

1. Аквариум над леглото

10 грандиозни идеи за модерен дом

Това е нещо, което със сигурност се поддържа трудно, но усещането да наблюдаваш шарения подводен свят, докато лежиш в леглото и релаксираш, гарантирано е уникално! А и едва ли някой от познатите ви има подобно нещо в спалнята си.


2. Модерни кресла в дневната

Модерните кресла са отлична алтернатива на по-обемните и (нека си признаем) по-тромавите дивани, а осигуряват същия комфорт. Освен това, те внасят по-разчупена визия и могат да бъдат превърнати в атрактивни акценти, подчертаващи характера и атмосферата на интериорния стилов дизайн на зоната.

3. Холна маса с отворена декоративна камина

Да внесем малко огнена романтика в градския апартамент! С впечатляващ дизайн и интелигентна конструкция, тази холна маса е истинско интериорно бижу. Игривите пламъчета на живия огън създават неповторима атмосфера на уют и сантиментална чувственост. Разбира се, трябва да бъдете внимателни при наличието на открит огън у дома.


4. Трапезна и билярдна маса в едно

10 грандиозни идеи за модерен дом

След вкусно хапване е време за забавления. Колко удобно е трапезната маса да се превърне в поле за вълнуващи билярдни битки. Семплият дизайн на тази маса позволява тя да се впише идеално в трапезарията, а уникалната ѝ конструкция дава възможност да съберете семейството и приятелите на вкусна трапеза и приятни развлечения.

5. Необичайно големи осветителни тела

10 грандиозни идеи за модерен дом

Големите осветителни тела са една от малките тайни на интериорните дизайнери за създаване на WOW-ефект. С уникален дизайн и необичайно големи размери, тези елементи веднага грабват вниманието и от чисто функционални се превръщат в артистично декоративни. Тяхното присъствие разчупва стандартните пропорции на пространството и внася неповторим характер в интериора.

6. Мини оазис на балкона

В топлите слънчеви дни и прохладни летни вечери, запуснатият и неприветлив балкон е доста потискаща гледка. Превърнете го в зона за релаксиране, като създадете зелен оазис.

7. Стъклена вана в банята

Едно от малките удоволствия, които можем да си позволим, е в края на дълъг и натоварен с ангажименти ден да се отпуснем в топла вана с балончета и да забравим за стреса и времето. А с такава вана в банята ще е непростимо да не го направиш! Твой собствен мини “инфинити басейн” и кътче за спа-блаженство.


8. Стъклена стена в спалнята

10 грандиозни идеи за модерен дом

Безкрайно небе, красива природа или великолепието на градската архитектура – ако жилището ви предлага такива гледки, не бихте ли желали да им се любувате?! Представете си да се събуждате всяка сутрин и първото нещо, което виждате, да е спираща дъха гледка… Решението – стъклена стена в спалнята! С този уникален и оригинален архитектурен елемент стаята ще е по-светла, по-просторна и с невероятна атмосфера.

9. Огромен хладилник с хладилна витрина в кухнята

10 грандиозни идеи за модерен дом

За любителите на кулинарното изкуство и щурите партита с приятели никой хладилник не е достатъчно голям. Освен този! Огромният обем на подобен хладилник позволява два отделни блока – за охлаждане и за замразяване на продукти, всеки със самостоятелна врата. А най-привлекателната му част е допълнителната хладилна витрина за охлаждане на напитки.

10. Домашно кино

Друго си е да гледаш любимия филм на голям екран. Но ако не ви се ходи на кино, защо не пренесете киното у вас? Със система за домашно кино ще се насладите на върховно кинематографично изживяване в уюта и удобството на собствения си дом.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.