Здравей. Помниш ли ме? Аз съм новогодишното обещание, което си даде преди няколко години, когато на един 1 януари се зарече да започнеш да се грижиш за себе си и да спортуваш.

Мина доста време, но ние така и не се опознахме, защото ти се сещаше за мен единствено в началото на новата година, а след това ме забравяше безвъзвратно. С идването на 2022 отново се обърна към мен – дежурното си новогодишно обещание, но този път има нещо специфично.

Различното сега е, че на помощ ми се притече не кой да е, а платформата за електронна търговия eMAG. Тяхната следновогодишна кампания идва точно навреме, за да не стана аз отново забравеното новогодишно обещание, а ти отново човека на думите, но не и на действията. Те предлагат огромно разнообразие от спортни пособия, аксесоари и екипировки, които са и с намаление.


А ние с eMAG сме толкова решени да те мотивираме, че дори подбрахме 10 най-добри и ефективни уреда според нас, с които да се впуснеш в дебрите на спорта и активния живот. Трябва само да избереш най-подходящите за теб и да сложиш началото на новото си аз. Да започваме!

1. Постелка

10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си обещание за по-активен живот

Тя е в основата на почти всеки спорт, практикуван вкъщи. А през зимата, в условията на пандемия и за начинаещи няма по-добър измислен вариант. Йога, пилатес или аеробика – само разгъваш постелката, пускаш клип и започваш да ваеш тяло.

2. Ластици

Леки, компактни, с различни възможности на натоварване и мултифункционални заместители на тежестите и много от скъпите фитнес уреди. С тях пренасяш тренировката си, където пожелаеш, а шансовете за контузии са сведени до минимум.

3. Въже за скачане

10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си обещание за по-активен живот

Ако лежерното не е за теб, то скачането на въже със сигурност ще ти допадне. Малко, евтино, лесно преносимо и супер ефективно. Въжето ще ти помогне не само да отслабнеш, но и да подобриш цялостното си физическо състояние и настроението си.


4. Лежанка

Тя отдавна не е само уред за коремни преси, а може да се погрижи доста добре за цялото ти тяло. Изисква повече пространство за съхранение, малко повече воля за упражнения, но и резултатите ще са по-видими.

5. Лостове

10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си обещание за по-активен живот

Набиранията са сред най-трудните, но и най-ефективните упражнения за горната част на тялото. Трябва да прецениш добре къде да го позиционираш и единственото, от което се нуждаеш са тежестта на тялото ти и лоста.

6. Боксова круша

Инсталираш една такава в дома си и забравяш за всякакъв вид стрес. Освен това тренировката с боксова круша натоварва различни мускулни групи и спомага за силата, бързината и издръжливостта ти.

7. Гребен тренажор

10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си обещание за по-активен живот

Той е сред най-добрите фитнес уреди, които натоварват всички мускулни групи, изгаря калории изключително бързо и спомага за изграждане на мускулна маса. С него не натоварваш ставите си, а подобряваш сърдечната дейност и циркулацията на кръвта.


8. Велоаргометър

Наричат го “мързеливеца на кардио уредите”, но нека името му не те заблуждава. Той е идеален за физическа активност, особено в домашни условия. И е прекрасно съчетание на полезното с приятното – гледане на любим сериал и горене на калории.

9. Кростренажор

10 уреда, с които ще успееш да изпълниш новогодишното си обещание за по-активен живот

Обединява три уреда в един – велоаргометър, пътека и степер и е разработен за ефективното натоварване на възможно най-много мускулни групи. Щадящ ставите и достатъчен да се поддържаш в отлична форма и добро здраве.

10. Бягаща пътека

Кралицата на фитнес уредите. Ефективна, лесна за използване, подходяща за хора на всички възрасти и с всякаква физическа подготовка. Ходенето и тичането са сред най-препоръчваните упражнения за цялото тяло, а пътеката ти позволява да ги правиш в дома си и то по всяко време.

Разбира се, спорт се практикува не само вкъщи и не само на закрито. eMAG знаят това много добре и са се погрижили да не ти поставят никакви ограничения. От теб се иска само да разглеждаш множеството предложения за спорт на открито в тяхната платформа.

Е, избра ли си вече? Оказа се, че не е толкова трудно, нали? Но не забравяй, че това е само първата крачка. За да спазиш новогодишното си обещание са нужни желание, действия и постоянство. Не отлагай тренировките, пък после ние с eMAG ще приемем благодарностите ти.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *