10-те най-очаквани филма през 2019 година

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 5

Любителите на седмото изкуство ще запомнят 2018-а с многообразието от филми, които ни държаха приковани в салоните дълго след финалните надписи.

Е, имаме добра новина! 2019-а няма да остане по-назад в това отношение. Годината ще е наситена както с дългоочаквани продължения на любими поредици, така и с нови, оригинални и завладяващи ленти.

Започнете да отбелязвате датите на премиерите им отсега, тъй като изживяването ще бъде наистина невероятно.

1. „Стъкления“

Новият проект на сценариста и режисьор М. Найт Шаямалан е продължение на „Неуязвимият“ и „На парчета“. Въпреки че първите два филма се различават по много елементи, „Стъкления“ събира сюжетите им и изправя главните им герои едни срещу други. В главните роли ще видим Брус Уилис, Самюъл Джаксън, Джеймс Макавой и Аня Тейлър-Джой. Премиерата на лентата е на 18 януари.

2. „Shazam!“

Bъв всеки от нас се крие по един супергерой. Ho зa дa излeзe наяве, е необходима мъничка магия. Toчно това ce cлyчвa cъс съвсем обикновения тийнeйджъp Били Бaтcън. Съдбоносна среща с мoгъщ мaгьocниĸ му дава тaйни ĸocмичecĸи пoзнaния, нo и невероятна cyпepcилa. Тя се отключва, когато назове акронима от имената на Соломон, Херкулес, Атлас, Зевс, Ахил и Меркурий (Shazam). Филмът на DC Comics е с премиера на 5 април.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 5
Сподели

Коментари