понеделник, август 19


10 съвета как да се чувстваме добре на бала

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

10 съвета как да се чувстваме добре на бала

Отново дойде месец май – месецът на баловете. Несъмнено абитуриентският бал е една от най-значимите вечери на всеки ученик. Младите дами прекарват месеци в подготовка за заветния ден, а напрежението е изключително високо. Ето няколко съвета за момичетата, които със сигурност ще им помогнат да се чувстват добре по време на своя празник.

1. Изберете подходяща рокля за тялото си

Всяка една от нас има част от тялото си, която не харесва. Насочете се към рокля с подходяща кройка. По този начин ще подчертаете силните си страни и ще прикриете негативите. А кой знае, може дори да ги накарате да изглеждат привлекателни.

2. Изберете подходящ грим, прическа и аксесоари

Отидете на пробен грим. Уточнете какво точно искате. Ако пък умеете да работите с четките, може дори да се гримирате сами. По този начин спестявате както пари, така и време. Бъдете умерени в избора си. Поставете акцента или на тоалета, или на аксесоарите към него.

10 съвета как да се чувстваме добре на бала

3. Изберете подходящи обувки

В никакъв случай не прибягвайте към красивите, но неудобни обувки, които видяхте на витрината в онзи магазин. Не забравяйте, че ще прекарате цяла нощ с тях и в този случай 16 см ток определено не е най-доброто решение.

4. Разпределете времето си

Денят на бала минава неусетно. Напрежението е огромно, понеже времето за нищо не стига. Отидете на грим и прическа по-рано, за да успеете да обърнете внимание на всички, които искат да ви уважат за празника.

5. Опитайте се да овладеете емоциите си

Знам, че това звучи невъзможно, но не забравяйте, че това е вашият ден. Оставете притесненията на заден план и се отдайте на удоволствието от празника си.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2
Сподели

Коментари