Aдел отвя „Gangnam Style“! Клипът „Hello“ на британската изпълнителка подобри рекорда на „Gangnam Style“ в YouTube, като беше гледан 1 милиард пъти за 88 дни. „Gangnam Style“ на корейския рапър Psy постави този рекорд за 159 дни през 2012 г.

Клипът на Адел излезе на 22 октомври 2015 г. Само за ден той беше гледан от 27,7 милиона души. През следващите три месеца интересът към него остана постоянен и всеки ден го гледаха по 10 милиона души, припомня БНТ. Границата от 1 милиард премина два пъти по-бързо от „Gangnam Style“, което доведе до прогнози, че Адел ще успее да подобри и абсолютния рекорд за брой гледания, който принадлежи на клипа на Psy – 2,5 милиарда пъти към днешната дата.

Psy издава албуми от 2001 г., но стана световноизвестен чак през 2012 г. с „Gangnam Style“. Заради изключителната му популярност програмистите на YouTube трябваше да модернизират брояча на сайта за видеосподеляне, защото той не беше предвиден да регистрира толкова много посещения.

Адел постави и още един своеобразен рекорд. От излизането на „Hello“ до днес клипът се сдоби със стотици пародийни версии, които ежедневно се разпространяват, както в YouTube, така и в социалните мрежи. Различни герои, близки сюжети и общо звучене, подплатено с много хумор. Така накратко може да се опише реакцията на феновете към един от най-големите хитове на миналата година. Ние днес ви предлагаме някои от най-популярните версии на „Hello“. Ето 10 от най-успешните пародии на песента „Hello“ на Адел.

https://www.10te.bg/zabavlenie/10-lyubovni-pisma-shte-spechelyat-nagradi-za-sveti-valentin/

1. Hello (from the dark side)

2. Hello Parody

3. Key of Awesome #103


4. Bart Baker – Hello

5. Tpindell – Hello

6. Ellen DeGeneres – Hello

7. The Other Side Of Adele’s „Hello“

https://www.10te.bg/zabavlenie/10-lyubovni-pisma-shte-spechelyat-nagradi-za-sveti-valentin/

8. Емил Конрад – Математика

9. Hello by Miss Piggy

10. Cartoon ParodyКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *