Актьорската работа изисква огромна подготовка, организация, увереност, оригиналност и безброй други качества, но дори и най-добре познатите световни лица не са напълно подготвени за някои последици от ролите ми.

Това са 10 от най-известните актьори, които биха искали процесът им на снимане и излъчване да имат друго развитие.

1. Емилия Кларк

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват


„Игра на тронове“

Безспорно една от любимите актриси на всички от успешния сериал „Игра на тронове“ е Емилия Кларк. Нестандартна, красива и напълно отдадената, актрисата дебютира с това свое участие, но се оказва, че освен на снимачната площадка, понякога и вкъщи е трудно. След заснемането на поредния епизод, в който тя преминава през огън без дрехи, Емилия решава да го гледа с родители си и… след това веднага съжалява, съобщава смеейки се в свое интервю.

2. Кейт Уинслет

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват

„Титаник“

Една от най-гледаните сцени на всички времена си остава сцената на Кейт Уинслет с Леонардо ди Каприо, в която тя позира гола на талантливия художник. По време на снимките Кейт проявява безупречен професионализъм, предвид снимачния екип, който я заобиколя, но не всичко свършва тук. Тази сцена очевидно толкова заинтригува всички зрители, че феновете ѝ не спират да искат автографи… на нейните голи снимки от сцената. Това кара Кейт да се чувства неоценена като актриса и да съжалява.


3. Дженифър Лорънс

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват

„Пътници“

Успешният филм „Пътници“ също крие своите истории. В една от сцените Дженифър Лорънс намира решение на своето неудобство в алкохола. Като странични наблюдатели можем да стигнем до извода, че благодарение на нейното решение успехът ѝ е неоспорим, въпреки че тя не помни снимките си, както съобщава.

4. Шарън Стун

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват

„Първичен инстинкт“

Поредната култова сцена остава и тази на Шарън Стун, в която тя, по време на разпит, решава да се възползва от своята женственост и ситуацията и… разкрачва краката си. Оказва се, че актрисата не е била осведомена, че този момент ще бъде с такава видимост и тя е много разочарована и съжалява, че се е съгласила по-рано.


5. Дакота Джонсън

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват

„Петдесет нюанса сиво“

Нежната, плаха и скромна героиня Ана от „Петдесет нюанса сиво“ се оказва много сериозна задача за актрисата Дакота Джонсън. Освен безкрайното неудобство по време на снимките, в свое интервю тя разказва, че не позволява на семейството си да гледа филма. Дори и да получава голям успех с тази своя роля, може би Дакота не е толкова горда с нея.

6. Тейлър Лаутнър

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват

„Здрач“

Със своята роля в „Здрач“, Тейлър Лаутнър печели сърцата на много хора. Въпреки успеха си и симпатиите на зрителите, които печели, той коментира, че определено няма да приеме друга роля, в която трябва да съблече блузата си. Дали?


7. Натали Портман

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват

„Хотел Шевалие“

В „Хотел Шевалие“ виждаме актрисата Натали Портман в много еротична светлина, а голотата ѝ определено допринася за популярността на филма, което е и причината за нейното разочарование. В свое интервю Натали казва, че е мислила много, дали да се съгласи с ролята, а за следващите, които ѝ предстоят, ще се вслушва повече в себе си.

8. Мери-Луис Паркър

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват

„Трева“

Според режисьора Роберто Бенабиб разкриването на голото тяло на актрисата Мери-Луис Паркър в „Трева“ е важен момент, защото така се показват слабостите на героинята. Още от началото обаче тя не е сигурна, че иска да вижда себе си гола навсякъде в Интернет пространството. Ранните ѝ предположения се оказват напълно основателни и въпреки успеха ѝ, тя не е щастлива от настъпилите последици.


9. Никол Кидман

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват

„Големите малки лъжи“

Филмът „Големите малки лъжи“ печели неочакван успех, но за актрисата Никол Кидман снимките са били изключително трудни. Тя проявява страхотен професионализъм пред камерата, но съобщава, че след финала на снимачния процес, тя се прибирала вкъщи посрамена, което със сигурност ѝ е повлиявало неблагоприятно психически. Въпреки това, Никол дава всичко от себе си и се справя със своята задача, показвайки целия си талант.

10. Джим Кери

10-те най-неудобни роли, за които актьорите съжаляват

„Шут в г*за“

Не е нужно един актьор да свали дрехите си и това да го накара да съжалява за ролята си след това. Един от любимите комедианти на всички – Джим Кери, отново ни развеселява със своето участие в „Шут в г*за“, но очевидно нашият любимец е твърде сърцат и му е трудно да проявява агресия, дори и всичко да е на снимачната площадка.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.