Докато все повече хора по света трескаво търсят покемони, пазителите на реда в британския град Манчестър прибегнаха до играта Pokemon Go, за да ловят престъпници. Местната полиция публикува в страницата си във Facebook, че в централното ѝ управление се появил един от най-редките покемони.

Проблемът е, че бил в зона, недостъпна за всички. Затова управлението избрало списък с хора, които ще бъдат допуснати в зоната, ако искат да уловят въпросния покемон. В списъка всъщност са над 500 души, които се издирват по една или друга причина. Засега никой от списъка не се е появил и явно дори Pokemon Go си има своите граници.

Като говорим за редки покемони, днес ви представяме 10-те най-редки „животинки“ в играта. Важно е обаче да направим уточнението, че към Pokemon Go постоянно се добавят нови герои, а видовете „зверчета“ вече надхвърлят 700.

10. Pikachu

Тип: Електрически
Вид: Мишка покемон
Способност: Електрически заряд
Pikachu е един от най-популярните от всички покемони. Той е добър и балансилан, лесно намира общ език с другите „дребни зверчета“. Има уникална способност, която не е характерна за другите покемони – произвежда силен електрически заряд.

9. Lapras

10-те най-редки покемона в играта Pokemon Go

Тип: Воден/Леден
Вид: Транспортиращ покемон
Способност: Абсорбация на вода
Lapras има доста необикновен външен вид. Той е син, с малък рог на главата, а ушите му са извити под странна форма, наподобяваща черупка на охлюв. Вместо крака Lapras има перки, като предните са доста по-големи от задните. Те обичат водата и са чудесни плувци, дори могат да пренесат на гърба си човек във водата.

8. Scyther

10-те най-редки покемона в играта Pokemon Go

Тип: Насекомо
Вид: Богомолка покемон
Способност: Техник
Skayter е доста интересен покемон с дълго тяло и четири крила, подобни на тези на водните кончета. Skayter може да нанесе тежки рани на противника си, благодарение на своите остри като ножове израстъци от ръцете. Освен това този покемон се отличава с високата си скорост при движение.


7. Alakazam

10-те най-редки покемона в играта Pokemon Go

Тип: Медиум
Вид: Психо покемон
Способност: Магически пазач
Структурата на тялото на Alkazam наподобява човешката, но в лицето този покемон прилича повече на лисица. Има големи заострени уши и тесен нос. По интелект този покемон е несравним, никой не може да го победи по този показател. IQ-то на Alakazam е около 5 хиляди (!!!). За сравнение хората, които се считат за изключително надарени имат IQ над 140.

6. Gyarados

10-те най-редки покемона в играта Pokemon Go

Тип: Медиум
Вид: Психо покемон
Способност: Побойник
Тялото на Gyarados е синьо, а по корема си има жълто-кафяви ивици. Съществува и още по-рядък вид Gyarados, който е оцветен в червено. Устата на покемона е много голяма и зейнала, с четири кучешки зъба. Заради страховития си външен вид, при нападение този син дракон е способен да уплаши всекиго.

5. Arcaninе

10-те най-редки покемона в играта Pokemon Go

Тип: Огнен
Вид: Легендарен покемон
Способност: Побойник
Arkanayn има тигрова окраска. Възприеман е като голямо покемон-куче, заради козината по тялото и главата, която определено му придава страховит вид. Иначе Arkanayn е известен със своята лоялност и преданост. Това е и основната причина този покемон да бъде неизменна част от полицията.

4. Gengar

10-те най-редки покемона в играта Pokemon Go

Тип: Дух/Отровен
Вид: Сянка покемон
Способност: Левитация
Gengar – зловредни покемони, които в същото време могат а бъдат палави и игриви. Тези покемони си падат по шегите. Имат способността да отправят проклетия върху другите покемони. Те имат крака, ръце, заострени уши и малко козина по главата.


3. Dragonite

10-те най-редки покемона в играта Pokemon Go

Тип: Дракон/Летящ
Вид: Дракон покемон
Способност: Вътрешна съсредоточеност
Местообитанието на този покемон е морето, затова се счита, че той помага на моряците и на корабите в беда да успеят да стигнат до сушата. Смята се за един от най-мощните покемони. Практически при битка с други покемони Dragonite почти винаги е победителят.

2. Blastoisе

10-те най-редки покемона в играта Pokemon Go

Вид: Костенурка
Тип: Воден покемон
Способност: Водолюбив
Черупката на Blastoyz е кафява, а кожата му – синя. Животното ходи на два крака, има къса и дебела опашка. Бронята му е изключително здрава и може да издържа на всякакви сътресения. Blastoisе притежава и две водни оръдия, които излизат от черупката му. Те са толкова мощни, че могат да разбият стомана или бетон.

1. Charizard

10-те най-редки покемона в играта Pokemon Go

Тип: Огнен/Летящ
Вид: Пламък покемон
Способност: Пожароопасен
Най-редкият покемон в играта. Оцветен е в оранжево, а коремът и опашката му са в жълто. Върхът на самата опашка на Charizard има способността да гори. Той лесно възприема всякакви видове нападения, например драконовия дъх, с който може да разтопи дори камъни. За тях е известно, че са способни да предизвикват и случайни пожари. Среща се изключително рядко, тъй като обикновено обитава недостъпни планини и долини.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *