Евтини самолетни билети

Има автомобили и автомобили. Задачата на едните е да ни помогнат да стигнем от точка А до точка В.

Другите обаче са нещо много повече от средство за придвижвате. Днес ви представяме вторите.

Мечтата на всеки любител на автомобилите, тези луксозни коли задоволяват фантазиите им за красота и скорост.


10. Pagani Huayra

10-те най-скъпи автомобила

Тази красота е кръстена на Бога на ветровете, Wayra Tata, в кечуа, на официалния език на империята на инките. Top Gear Magazine нарече Huayra Хиперкола на 2012 година. Ричард Хамънд направи тестове в Top Gear и го определи като проект за най-бърза кола, при обиколките от Top Gear Test Track. Комбинират се удивителен дизайн и невъобразима скорост, за да се създаде една легендарна кола.

9. Koenigsegg Agera R

10-те най-скъпи автомобила

Продуциран от шведския производител на автомобили Koenigsegg, този спортен автомобил със средноразположен двигател спечели титлата на Hypercar на годината през 2010 г. (Top Magazine Gear). Името му произлиза от шведския глагол „Agera“, което означава „да действа“. Ето защо, ние говорим за действие, кола, за скорост, прецизност и динамика.


8. Zenvo ST1

10-те най-скъпи автомобила

Проектиран от датската фирма Zenvo, този суперавтомобил е първият модел на компанията и е произведен от ръцете на малък екип от работници, с изключение на един рутер.

7. Aston Martin One

10-те най-скъпи автомобила

Построен от британския производител на автомобили, Aston Martin, тази кола е била разкрита на обществеността през 2009 г. в известното автомобилно изложение в Женева. Доставките започват от 2011 г. и е имало само 77 налични за закупуване модела. Тази кола е елегантна, луксозна, годна за кралски особи, биха могли да кажат някои.


6. Pagani Zonda Cinque Roadster

10-те най-скъпи автомобила

Проектиран от италианския производител, Pagani, на Zonda Cinque Roadster и е последната в масово производство Zonda и тя е построена в чест на акробатичния отбор на страната. Името Zonda идва от въздушен поток, който циркулира над Аржентина, което ни навява мисли за лекотата и бързината на тази кола.

5. Lamborghini Reventon

10-те най-скъпи автомобила

Това уникално Lamborghini е спортен автомобил със средноразположен двигател, който направи своя дебют по време на автомобилното изложение във Франкфурт през 2007 г. Максималната му скорост е записана в Дубай, 221 мили в час. Пресата твърди, че само 20 превозни средства са били продадени, но реално проят им е по-голям. В пресата се споменава още, че екстериора на колата е „вдъхновена от най-бързите самолети“.


4. Bugatti Veyron Super Sports

10-те най-скъпи автомобила

Този наистина скъп спортен автомобил е разработен от Volkswagen Group и произведен във Франция, от Bugatti Automobiles. Тази Super Sport версия е дала името на най-бързия сериен автомобил в целия свят според Световните рекорди на Гинес, с максимална скорост от 267.7 мили в час.

3. Lykan Hypersport

10-те най-скъпи автомобила

Тази красота с ограничено производство е спортен автомобил, проектиран от W Motors, компания, базирана в Обединените арабски емирства, основана през 2012 г. Това е първият суперавтомобил, произведени в Близкия изток и се появява в известния филм Яростни 7 и в няколко видео игри. Това е първият автомобил, произведен и проектиран на местния пазар в арабския свят.


2. Lamborghini Veneno

10-те най-скъпи автомобила

Един от най-престижните и скъпи автомобили в света, Lamborghini Veneno бе представен на 11 февруари по време на автомобилното изложение в Женева и имаше впечатляващи мнения. Тя беше похвалена за качество, дизайн и скорост и Top Gear я нарече най-добрият Lamborghini правен някога.

1. Maybach Exelero

10-те най-скъпи автомобила

Немският производител на луксозни автомобили Maybach, създава този модел като модерна интерпретация на легендарния му рационализиран спортен автомобил от 1930-те. Луксозният автомобил е известен с представянето си в един от епизодите на дългогодишното немско шоу Cobra 11, в който тя се използва при преследване в епизода „Freundschaft“ .Според Top Magazine Gear, автомобилът е закупен от рапъра Birdman през 2011 за $ 8 милиона.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.