Ето че отново дойде онова време от годината, в което мисълта за коледни подаръци все по-настойчиво започва да се промъква, а рекламните кампании за великото шопинг пазаруване – Black Friday, все повече започват да ни заливат.

Въпреки че е американски обичай, Черният петък се превърна в традиция и по нашите географски ширини, а истерията по събитието – в еуфорична надпревара за разграбване на шопинг находки с уникални намаления.

Днес ще ви представим 10 факта за Black Friday и как да се възползвате от него, така че максимално да извлечете най-голяма ползва от по-ниските цени, осигурявайки си комфорт по време на голямото пазаруване.


10 Black Friday факта

Факт #1: Вярвате или не, намаленията на Черния петък са реални, в противен случай събитието не би съществувало толкова години, ако не предлагаше истински намаления.

Факт #2: Жените пазаруват повече от мъжете за Black Friday.

Факт #3: Според статистика нациите, които харчат най-много от глава на населението за Черния петък са САЩ, Канада, Великобритания.

Факт #4: Онлайн пазаруването по време на големите ежегодни намаления e все по-предпочитано от потребителите.

Факт #5: Най-добрите оферти могат да се изчерпят за минути, затова ви съветваме предварително да си направите виртуален списък с най-желаните покупки от най-добрите магазини.


 Факт #6: В Черния петък се купуват най-много дрехи, обувки, аксесоари, стоки за дома, електроника и технологии, играчки, пътувания и преживявания.

Факт #7: Според проучвания средната отстъпка в деня на голямото шопинг събитие е 51%.

Факт #8: Приблизително около 60% от населението в света се възползва от намаленията, предложени в този ден.

Факт #9: Черен петък е най-доброто време, за да купите коледни подаръци.

Факт #10: Не се притеснявайте, ако изпуснете Black Friday, защото след него следва Cyber Monday, който също не изостава по отношение на отстъпките.

10 факта за Black Friday и как да се възползваме от него

Как да се възползваме от намаленията?

Препоръчваме да не отлагате до Коледа, а да използвате Black Friday отстъпки и кодове, пазарувайки изгодно всичко, което желаете на изключително ниски цени. Можете да купите най-добрия коледен подарък за вашето семейство или приятели.

Не изпускайте изгодните отстъпки Foreo Black Friday и поглезете кожата си с уникална шведска козметика или се възползвайте от код за отстъпка Myprotein и се насладете на изкуството да бъдете винаги във форма, пазарувайки изгодно.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *