понеделник, август 19


10 вдъхновяващи фактa от живота на успешни личности

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Здравейте и добре дошли отново! Този път ще говорим за истинските „супергерои“ на нашето битие. Хората, които до последно борят негативното си статукво и не се предават, докато не получат удовлетворение. Тези, които не оставят живота да ги събори, колкото и кал да им е била хвърляна насреща. Без повече суперлативи и увъртания, ето 10 вдъхновяващи факта от живота на успешни личности.

1. Стивън Спилбърг

10 вдъхновяващи фактa от живота на успешни личности
Снимка: Wikipedia

Макар и днес името Спилбърг да е синоним за висок бюджет, той е бил отхвърлен цели три пъти от Южнокалифорнийската Школа по Театрални, Филмови и Телевизионни Изкуства. В крайна сметка влиза в друг университет, само за да прекъсне образованието си, и да стане режисьор. Тридесет и пет години по-късно, Спилбърг се връща в университета, за да вземе своята бакалавърска степен през 2002-ра.

2. The Beatles

Малко хора могат да отрекат устойчивата слава на тази група от музиканти, популярни сред слушателите по цял свят и до днес. Когато тепърва са започвали обаче, светът им изобщо не е бил розов. Звукозаписни компании са ги отхвърляли под предтекст, че звукът им бил ужасен, и че музиката с китари била към своя край. Две неща, с които останалата част от света, в онзи момент, не биха могли да бъдат по-несъгласни.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари