Нежна и очарователна – такава е звездата, която ви представяме този месец. Няма как да не ви е направила впечатление, ако сте гледали последния сезон на „Гласът на България“.

Името ѝ е Виктория Динкова, която все по-често можем да срещнем като VICK. А дори и да не сте истински меломан, след първите ѝ няколко изяви във формата, вероятно сте се сетили за парчето „Can’t Handle“, с което заяви себе си още през 2016 година.


Малко след финала на „Гласът“ VICK дебютира с първия си самостоятелен сингъл. Чух „Not Alone“ в един изнурителен работен следобед, на фона на приятния глас на Елена Розберг в ефира на Z-Rock и вече бях напълно убеден в бъдещия му успех.

„За мен всичко, което се случи през последните месеци е много и това, което остана след тези пълни с адреналин и емоции моменти е „Not Alone“. Радвам се много, много, много! „Not Alone“ за мен значи много повече от думите, които са вътре“, споделя Вики.

Музиката на парчето е на Георги Георгиев от група Остава, а текстът е написан от младата изпълнителка. Сингълът комбинира познатото меланхолично звучене на VICK с приятни електронни акценти. Видеото е дело е на режисьора Рая Радичкова, която успява чрез персонажи с автентични лични истории да отрази духа на песента и да ѝ придаде социално звучене.

Сигурно е, че ще следим отблизо развитието на най-новото попълнение в лейбъла Homeovoxmusic, защото тепърва очакваме много изненади от Вики. Тя  пък се съгласи да разкрие още една част от себе си. Този път не с музика, а с думи. Как започва денят на VICK и какви са интересите ѝ извън сцената? Виктория Динкова е поредната звезда, която ви представяме в рубриката ни „10 въпроса, 10 отговора“.

1. Какво е първото нещо, което правиш, когато се събудиш?

Още докато съм в леглото, си пускам някоя песен, усилвам я докрай, за да се разсъня, разбира се, хаха и след около 20 минути слизам до магазина, за да си взема капучино, което после пия на терасата.

2. Кой е най-вълнуващият човек, когото някога си срещала?

Много хора намирам за силно вълнуващи и интересни и не мога да ги подредя в някакъв ред, но, например, бях силно развълнувана, когато видях Оли Александър от Years and Years.

3. Кое е последното нещо, което търси в Google?

Буквано последното е: Високи бели кецове.

10 въпроса, 10 отговора: Виктория Динкова - VICK4. Какво може да те разплаче?

Това някой друг да страда. Когато някой е нетолерантен към себе си и другите. Проявата на агресия.

5. А какво – да те разсмее от сърце?

Забавни случайни изречения, жестове или когато някой близък до мен човек, ми е мил по някакъв начин.

6. Коя е най-абсурдната ситуация, в която си попадалa?

Когато ми спря микрофонът на сцената на втория лайв в „Гласът на България“. Хаха, беше интересно.

7. Как би се описала с три позитивни и с три негативни думи?

Три позитивни думи: може би забавна, предразполагаща и обичаща.
Негативни: избухлива на моменти, сериозна и нетърпелива.

8. Какво би правила с удоволствие, но все не ти остава време?

Да карам колело или да се разхождам повече, защото обичам много.

9. С кого би искала да се смениш за един ден и защо?

Може би с някой приятел или приятелка, за да си помогнем взаимно за нещо и защото би било забавно. Или с някакъв човек, който се е излегнал на някоя поляна, гледа звездното небе и яде нещо вкусно. Хахаха

10. Как си представяш живота си след 10 години?

Не съм си го представяла и не съм правила предположения, защото настоящият момент винаги е по-важен, както и какво правиш сега. Но ако се замисля, май си го представям спокоен, щастлив, пълен с приключения и забавление.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.