Млада, амбициозна, притежаваща много дарби. Това е Елен Колева. Родена е в една от най-зелените части на нашата родина, а именно Северозападна България и по точно в областния град Монтана. Актриса по душа и по професия, Елен е и писател, танцьор… или иначе казано истински човек на изкуството.

Елен Колева е родена през, пролетта – на 31 март и както през пролетта природата цъфти, всичко става зелено и животът се преражда, така се зараждат в младата и талантлива актриса всичките ѝ умения. Да не забравяме и факта, че тя е представител на зодия Овен. А Овните събират най-хубавите качества на всички останали зодии в едно. Може би затова тя успява да се справи с всичките си ангажименти и начинания.

Елен завършва НАТФИЗ през 2007 година като успешна студентка от класа на Димитрина Гюрова. Още през следването си в академията, взима участие в множество филми: „Шивачки” , „Карго”, „Аварийно кацане”, „Последната спирка”, „Ден и нощ” и „Църква за вълци”, като последният се разиграва в 12 епизода.

А от филма „Шивачки” блесва и щастливата звезда на актрисата. С ролята си във филма през 2007 година тя грабва наградата за най-добра българска актриса на годината.

Най-хитовите от театралните постановки, в които Елен взема участие, са: „Нирвана”, „Жена на моя живот”, „Престъпления на моя живот”. Дебютът ѝ в телевизията пък беше като водеща на кулинарното шоу “Lord of the Chefs.”


Освен с всичко изброено дотук, Елен беше в челната тройка на риалити формат, в който показа завидни танцови умения. Страстта ѝ към танците и музиката идват още когато тя е дете и танцува класически и модерен балет в продължение на цели 14 години.

Съвсем скоро младата актриса презентира своята първа стихосбирка „Мактуб – стихотворения за съдбата”. Илюстрациите в нея за дело на писателя Калин Терзийски.

"10-те най" на Елен Колева

Стихосбирката получи своята презентация, в няколко български града. А ние може да пожелаем успех на книгата и много творческо вдъхновение за последващи такива!

Елен Колева е поредната звезда, която поканихме да участва в инициативата ни „10-те най на…“. Ето нейната десетка.


1. Най-добре се чувствам, когато… съм на брега на морето!

"10-те най" на Елен Колева2. Най-голямата ми слабост… чувства, които могат да ме разрушат…

3. Най-хубавият спомен от детството ми… Имам много спомени от детството.

4. Най-добрият съвет, който винаги ще помня… „Никога не предавай себе си, заради интересите на другите“.

5. Най-нелепата грешка, която често повтарям… предоверяването.

6. До леглото си винаги имам… молитвена хранилница и чаша с вода.

7. Пристрастена съм към… козметиката.

8. Истинската жена е… майка, приятел, любима…

9. Истинският мъж е… смел и знае тежестта на думите и обещанията.

10. За да спечелят доверието ми, трябва… време, откритост и чисти дела!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *