Дами, нали не си помислихте, че сме ви забравили и то точно във вашия месец? Нищо подобно. Дойде дългочаканото време да изплакнете очи, да прехапете устни и да помечтаете на воля.

Изключително внимателно и прецизно сме подбрали за вас селекция от 10 горещи мъже, за да повишим градусите в тези хладни мартенски дни.

Те придават цвят на иначе сивото ни пандемично ежедневие. Нажежават малки, големи екрани, медийни, социални и всякакви възможни пространства. Те са радост за всички сетива, каквито са ни останали след вирусите.

Някои от тях вече са със завидна световна слава, други можем да познаем през девет маски, та и с десета, а трети просто имат такива тела, че само си викаме “Дано!”.

Излишно е да отлагаме повече след тези думи, затова направо преминаваме към 10-те най-горещи българи за 2021. Ние не можем да спрем да им се наслаждаваме, насладете им се и вие!

10. Венцислав Мутафчийски

Не, няма никаква грешка! Присъствието на генерала в тази класация беше най-сигурното нещо. И причината е, че само споменаването на името му кара и мъже, и жени да проверяват дали са вдигнали температура. Дълго време се събуждахме и си лягахме с неговия образ, а сме убедени, че той често е присъствал и в сънищата на мнозина. Освен това няма нищо по-горещо от ядосан мъж в униформа, който кара цял един народ да се чувства като засрамена ученичка.

9. Иван Булкин

Дори пандемията се оказва безсилна пред сексапила на Иван. Той е шампион в конкурса “Super Model Universe 2020”, който поради обстоятелствата се провежда онлайн. Можем само да гадаем какво щеше да стане, ако членовете на журито го бяха видели на живо. Дълги години се занимава професионално с лека атлетика, благодарение на която вае такова тяло, че отвява конкуренцията не само в спорта, но и в моделството. През 2016 година става “Мистър БГ атлетика”, а през 2019 година – “Мистър Пловдив”.

8. Денис Теофиков

Денис е малката талантлива акула на поп-фолка и буквално изяжда конкуренцията. Въпреки крехката си възраст, той има дуети с едни от най-известните дами в бранша, с което много от неговите по-възрастни колеги не могат да се похвалят. Песните му са тотални хитове, горещи като самия него, но и засягат горещи теми. Като пандемията, например.


7. Петър Петров

Петър е пилотът и бивш футболист, който влезе в ролята на мачото в последния сезон на “Фермата”. По него въздишаха не само зрителките, но и конкурентките му във формата. Въпреки трудния си характер и благодарение на сексапила и дрезгавия си глас, той успя да предизвика турбуленция в чувствата на не една и две съфермерки. И макар че не успя да вземе парите, той все пак получи своята награда от “Фермата” под формата на настоящата си приятелка – Антония.

6. Димитър Илиев

Димитър Илиев внася не само чар, но и надежда в българския футбол. Въпреки че е на считаната за достолепна за футболистите възраст, той слага в малкия си джоб много от своите по-млади колеги. Два пъти става “Футболист №1 на България” – през 2019 и 2020 година. През 2019 година печели и приза “Нападател №1 на България”. Дамите могат само да съжаляват, защото той вече е избрал своята половинка, от която скоро очаква второ дете, но това не е пречка да се възхищават на присъствието му на терена и на изящните му голове.

5. Филип Буков

Младият актьор добива фенки и популярност благодарение на ролята си в сериала “Откраднат живот”. Но извън образа на арогантния и надменен доктор Хаджихристев, той се оказва дори по-горещ, отколкото сме очаквали. Обича адреналина, високите скорости и спорта. Част е от каскадьорската група към НСА, спаринг партньор е на друг горещ българин – Тервел Пулев, тренирал е сноуборд със Саня Жекова, занимава се с автомобилизъм и е запален моторист. По-горещо от това просто няма накъде.

4. Борислав Лазаров

Борислав е сред най-впечатляващите участници в последното издание на “Игри на волята”. Той е не само горещ, но може да направи всеки мъж или всяка жена такива. Занимава се активно с фитнес повече от 10 години, заради което тялото му изглежда като нереално. Леко се съмняваме, че един човек може да има толкова много и добре оформени плочки, но си признаваме, че ни е хубаво, като ги гледаме.


3. Владимир Михайлов

Владимир играе лошият брат в хитовия сериал по Nova и го прави толкова добре, че веднага стана любимец на зрителките. Той пали кръвта на дамите от дълго време не само като актьор, но и като певец и композитор. Ние го помним още от времето му като вокалист на група Сафои сме категорични, че оттогава не е мръднал, а само е станал още по-чаровен и горещ. Сериите на “Братя” са твърде недостатъчни, за да се насладим на страхотното му излъчване и затова си пожелаваме да не спира с изявите. А фактът, че е баща на три страхотни деца ни кара да го харесваме още повече.

2. Бойко Кръстанов

Той е може би вторият по известност българин с името “Бойко” в България, но бихме казали, че е много по-горещ от първия. И сме сигурни, че всяка жена би останала безсилна пред тези сини очи и би познала този топъл, нежен глас, дори през маска. В края на 2020 година Бойко грабва наградата “Андрей Баташов”, връчвана от Ордена на рицарите тамплиери Велик Приорат България. Това само прави образа му още по-романтичен, а желанието ни да го гледаме постоянно още по-голямо.

1. Иво Аръков

Иво се оказа горещата връзка между България, Русия и Турция. Участието му в “Ирония на съдбата” му спечели безброй чуждестранни фенки, но пък българките сме го видели и сме си го заплюли първи. Ако има някакво значение. Бас слагаме, че дори и при отворени нощни клубове, жените предпочитат да пропуснат излизането в петък вечер пред това да не се насладят на страхотното му тяло и пленителната усмивка в “Съни бийч”. Отнасяли сме доста критики заради отсъствието му от миналогодишните издания на класацията, но за всичко си има причина. Просто изчаквахме да засияе в целия си блясък и директно да завладее първото място.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *