Евтини самолетни билети

Десетата зодия от зодиакалния календар е Козирог. Козирозите са родени между 22 декември и 19 януари. Представителите на този знак са целеустремени, никога не забравят какво искат и в крайна сметка го постигат.

Козирозите са склонни към меланхолия и самота. Подхождат сериозно към всичко, с което се захванат, притежават силно развито чувство за отговорност, което означава, че може да се разчита на тях.

Привързаността към миналото им пречи да почувстват радостта от новото. Лоялонстта и постоянството правят Козирозите предпочитани служители, защото успехът за тях е по-важен от всичко.


Представители на този знак, са разумни и не се впускат в безсмислени начинания. Опитват се да направят добро впечатление на всички и в повечето случаи успяват.

Изключително рядко дават израз на чувствата си, предпочитат да си ги запазят за себе си и най-често се отдават на хобито си, музика, рисуване, спорт и т.н.

козирог

Положителните черти на Козирозите са: самостоятелност, дисциплинираност и лоялност. Отрицателните им черти са мнителност, безкомпромисност и материализъм.

В професионален план се реализират в областта на хуманитарната сфера, управлението, финанси, дизайнът, архитектура и строителство. Подходящи професии за тях са: администрацията, дизайнери, архитекти, управленски постове, педагози.

Сред световно известните представители на Козирог са: Жана Д’Арк, Шарл Перо, Алексей Толстой, Джек Лондон, Нютон, Цицерон, Елвис Пресли, Мохамед Али, Ванеса Паради, Рики Мартин, Миле Китич, Драгана Миркович, Мел Гибсън, Михаел Шумахер.

Със зодия Козирог в „10-те най” продължаваме поредицата от известни българи, представители на всеки от знаците. Подредбата е на база последователността по датата на раждане.

1. Ники Кънчев
Радио и тв водещ, роден на 26 декември

10 популярни българи, родени под знака на Козирог
Снимка: Big Brother

2. Иво Сиромахов
Писател, сценарист, актьор и драматург, роден на 29 декември

10 популярни българи, родени под знака на Козирог
Снимка: Личен архив

3. Христо Шопов
Актьор, роден на 4 януари

4. Валя Балканска
Народна певица, родена на 8 януари

5. Камелия
Поп фолк певица, родена на 10 януари

6. Нина Добрев
Актриса, родена на 9 януари

10 популярни българи, родени под знака на Козирог

7. Тервел Пулев
Боксьор, роден на 10 януари

10 популярни българи, родени под знака на Козирог

8. Тони Димитрова
Певица, родена на 10 януари

9. Мария
Поп фолк певица, родена на 13 януари

10. Димитър Ковачев-Фънки
Музикант и бизнесмен, роден на 19 януари
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.