10 места, които да посетиш, ако имаш машина на времето

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
10 места, които да посетиш, ако имаш машина на времето

Кадър от сериала „Легендите на утрешния ден“

Пътуване във времето! Най-старата мечта на човечеството… или най-новата… Когато става въпрос за прескачане от ера в ера, нещата много бързо могат да станат изключително сложни, но това кога е спирало човека.

Предпочитанията ни за пътуване във времето може да варират между няколко опции като например: DeLorean, зареден догоре с плутоний; английска синя полицейска кутия от 50-те години, която ти носи странното усещане, че отвътре се крие нещо много повече, отколкото показва отвън; заинтригуващ медальон, който носи още по-интересното име „времеврът“ или дори някои биха се спрели и на класическата машина на времето, създадена от английски учен, благодарение на Хърбърт Уелс.

10 места, които да посетиш, ако имаш машина на времето

Кадър от сериала „Легендите на утрешния ден“

Забелязвате тенденцията, че изборът ни се върти около художествени истории. Няма лошо. Все отнякъде трябва да започнем, а и не можем да сме напълно сигурни, че някой пътешественик във времето не е отскочил до правилния момент, за да подшушне на точните хора, как би изглеждала една истинска машина на времето.

Без значение от начина на придвижване, факт е че всеки от нас си е мечтал да може да се заиграе със стрелките на часовника и поне веднъж не те да диктуват темпото в живота ни, а обратното. Затова ето 10 дестинации, които са добро начало за всеки, който иска да стане пътешественик във времето на пълен работен ден.

PS: Преди да потеглим няколко задължителни правила, защото иначе може да създадем неописуеми проблеми на себе си, близките си, света и… Вселената като цяло. Експедицията ни е чисто туристическа. Прескачаме, разглеждаме, обикаляме и не пипаме и не променяме нищо! А сега… Allons-y!

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4
Сподели

Коментари