Казват, че животът на една жена се преобръща напълно, когато тя навърши 35. Дали заради по-зрелия начин на мислене или пък заради ясното осъзнаване, че младостта върви към своя край, дамите на тази възраст започват да действат и реагират доста по-различно, отколкото години по-рано.

В търсене на баланса и точните реакции руската журналистка Алла Боголепова (родена на 01 октомври 1977 г.) изброява 10 препоръки към връстничките си, основани на нейния личен опит.

1. Колкото и дълго да продължи купонът, колкото и да е забавен, направи всичко възможно да се събудиш в собствената си спалня.


2. Между печеното и ябълката избирай чашата вода.

3. Ако е вече полунощ, а трябва да си измиеш косата, да си епилираш краката и да си направиш маникюр – винаги избирай съня. Защото окосмените крака могат да се скрият, косата да залижеш с гел, а на ноктите да сложиш безцветен лак, докато седиш в автобуса. Но мрачното, уморено лице и произтичащото от това настроение няма как да маскираш. Сънят е винаги за предпочитане

4. Пътешествай. Използвай за това всяка възможност. Новите впечатления (а не остаряването) са единственият начин да натрупаш опит.

5. Преди да коментираш дадена ситуация, си задай въпроса: „Това моя работа ли е?“. После си затвори устата и иди да работиш.

6. Да отделяш време и емоции за неадекватен човек има смисъл само ако ти си лекар, а той – пациент, който ти плаща за това.

7. Между бурната любовна връзка и възможността да заработиш нещо допълнително винаги избирай второто.

8. В спора се ражда не истината, а мигрена. Навреме произнесеното „Както кажеш“ спестява време и нерви.

9. Няколко дни самота се отразяват по-добре, отколкото посещението в СПА център.

10. Нито един мъж не си струва изтезанието да носиш неудобни обувки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.