Евтини самолетни билети

Падат ли си мъжете по романтиката? Казват, че глупави въпроси няма, а само глупави отговори. Е, тук можем да направим едно малко изключение. Да твърдим, че силният пол си пада или не по романтичните жестове, е все едно да кажем, че майките обичат шоколад (което твърдение би могло и да се окаже доста близко до истината). Можем обаче да заявим с голяма степен на достоверност, че за всеки човек, независимо от неговия пол, романтиката представлява нещо различно. Едни си падат по нежна музика, а други обичат да карат сноуборд с половинката си. При всички положения, важно е нашето намерение. Дори и да не улучим с избора, ако сме вложили съкровена частица от себе си, значи все сме успели да постигнем нещо красиво.

Да зарадваш един мъж не е сложно, стига да се опиташ да мислиш като него и да го познаваш добре. Ако сме намислили изненада, която безкрайно много ни харесва, твърде е възможно да сме поели по грешен път. Няма нищо лошо, че двата пола сме толкова различни в много отношения. Стига от време на време да си даваме сметка за това без да се осъждаме едни други, всичко ще е много по-розово и безоблачно. Или направо с розови облачета.

Решили сте да зарадвате своя любим с мил жест. Още се чудите какъв да бъде той и сте блокирали. Понякога имаме нужда от малко побутване, за да стигнем сами до крайната точка. Пред вас стои един списък с идеи, нещо като помощно колело за начинаещи колоездачи. Можете съвсем спокойно да се опрете на него или да го използвате като вдъхновение. Вие решавате. Вижте го и преценете сами.


1. Планирайте срещата

Случвало ли ви се е да очаквате от вашата половинка да организира романтична вечер, а накрая да останете недоволни от нейните усилия и да завършите с безсмислен скандал? Това е така, защото повечето мъже май не си падат много по организирането на романтични мероприятия. Или представата им за такива не съвпада съвсем с вашата. Затова, като едни разбиращи жени, вие можете да спретнете едно нестандартно рандеву, което да е някакъв хибрид между вашите очаквания и тези на мъжа до вас. Ще му спестите редица главоболия, възможни замеряния с парливи епитети и ще го изненадате с инициативност и гъвкавост.

10 оригинални романтични жеста за силния пол

2. Изненадайте го с билети за концерт

Да, за нас, нежната половина на човечеството, често е много по-приятно да прекарваме времето си на театър или на някое красиво винтидж местенце, отколкото да „избухваме“ на рок концерт. Но нашият партньор може да има нужда от време на време да освободи напрежението в компанията на любима група. Разбира се, тя може и да е представител на всякакъв музикален стил, това няма значение в случая. Значение има фактът, че вие можете да зарадвате своя младеж с едни билети за любима група. Ако тя не ви допада и само ще мрънкате и ще опорочите цялата вечер, може да го пратите с близък приятел. Това даже е прекрасен вариант – мъжка сбирка и концерт. Няма как да не получите десет от десет точки с такъв сюрприз.


3. Занесете му любимо хапване на работа

Тази идея изисква малко повече времеви ресурс и прецизна точност, но за някои от нас, с плаващо работно време, ще бъде постижимо. Знаете какво обича да похапва вашият мъж, знаете и в колко часа излиза обедна почивка. За да сте сигурни, че нищо няма да се обърка, е добре да направите конспирация с негов колега. Не е лошо да се явите красиво нагласени и ухаещи на парфюм. Все пак, човек яде и с очите си.

10 оригинални романтични жеста за силния пол

4. Сбъднете негова мечта

В онези продължителни нощи, в които сме си говорили за мечтите си, не може да не сме запомнили някоя по-реалистична цел, която има нашият възлюбен. Скок с бънджи, уроци по каране на ски, пилотиране на самолет, посещаване на екзотична дестинация… Все неща, за които не остават време и средства. Това е изненада, която можете спокойно да планирате от по-рано и когато сте готови, да я поднесете с вкусна вечеря. Не се ли вълнувате само при мисълта какво ще бъде изражението на нищо неподозиращата жертва на мега романтичния жест?!

5. Направете му домашна СПА процедура

Подгответе ароматни свещи, хубаво вино, изискани мезета и приятна музика. Посрещнете го в секси тоалет и го поканете да се настани удобно на предварително застлания с приятна материя диван. Използвайте масажни масла с приятен мирис и дайте всичко от себе си да отпуснете тези напрегнати от дълъг и изморителен ден рамене. И преди тази точка да се превърне в чудесно начало за сценарий от друг жанр… разбирате за какво става дума.

6. Направете му карикатура с емблематична снимка

До тази услуга можете да се доберете съвсем лесно. Много сайтове я предлагат. Избере обща или самостоятелна снимка на вашата сродна душа и действайте. Може да направите и колаж от снимки и любими места и хобита. Дайте воля на въображението си и направете един уникален подарък.

7. Организирайте му „мъжка“ вечер с вас

Пуснете любимия му спортен канал, пригответе любимата му компютърна или настолна игра, купете бира, семки, фъстъци. Облечете негова тениска и го посрещнете шеговито под псевдонима на измислен мъжки персонаж. Направете го с хумор и желание. Нека мъжът ви вижда, че за вас е удоволствие да го накарате да си почине в негов стил.

8. Заведете го на бирена дегустация

Кажете му, че отивате на вечеря само двамата и, че вие сте избрали мястото. Шокирайте го като го заведете да хапнете бургери и после, когото вече си е помислил, че няма повече изненади, го поведете на бирено приключение. Изберете място с много видове бири, дори крафт бири, и обявете вечерта за нощ на бирена дегустация. Направо ще го сразите. Гарантирано!


9. Купете билети за спортно събитие

Не е задължително билетите да са за футболно събитие. Има много други спортове, които се харесват и от мъже, и от жени. Снукър, волейбол, тенис, баскетбол, плуване. Купете билети и го заведете. Няма да очаква това, особено ако не сте привърженик на същите развлечения. И тук важи правилото от точка 2 – ако ще ви бъде крайно непоносимо, просто му изберете подходяща компания. Не искате да превърнете изненадата в разочарование и за двамата.

10 оригинални романтични жеста за силния пол

10. Подгответе му среща с любими приятели

Забързаното ни ежедневие ни ограничава от най-обичаните неща – хобита и срещи с любими хора. Сещате ли се за онази приятелска мъжка групичка, за чиято компания вашият партньор направо си умира? Организирайте я да се събере в някоя задушевна бирария и си уредете фалшива среща с половинката там. Когато отиде, няма да ви завари, но ще изпадне във възторг. Не съжалявайте, че тялом няма да присъствате, защото е сигурно, че ще бъдете там, в сърцето му, през цялата вечер. Успех, дами!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.