Евтини самолетни билети

Случвало ли ви се е някога да се запознаете с жена, която да иска веднага да ви заведе в дома си, да ви запознае с родителите си, защото сте най-добрият, който е виждала? И на нас не. Но това не е повод за отчаяние.

Първото нещо, което жените забелязват у мъжете, е външният вид. Но той често е отражение на личността и вътрешната същност.

По-трудоемко и изискващо доста повече усилия, е умението да задържите женското внимание. Ние ви показваме 10 качества и характеристики, които ще ви помогнат в успеха ви с жените.


1. Чувство за хумор

Вярно е, че всички жени си падат по мъже с чувство за хумор. Доброто чувство за хумор е признак за духовитост и интелектуален сарказъм. Но не прекалявайте, за да не отегчите жената, която се опитвате да спечелите.

2. Поддържайте стандарт

Жените обръщат особено внимание на статуса и социалното положение на мъжете. Парите не са най-важният аспект, но са определящи за вкуса, личността и името ви.


3. Възрастта не е толкова важна

Жените обикновено не излизат с по-млади мъже или такива на тяхната възраст, защото ценят зрелостта и чувствителността. Мъж на нейната възраст се счита за малко по-незрял в сравнение с нея. Повечето години са признак за зрялост в отношенията.

4. Любов към животните

Няма шанс да не ви провърви, ако обичате домашните любимци. Сравнително малко жени не харесват кучета и котки. Ако човек демонстрира любов към домашните си любимци, това отразява чувството му за отговорност към съществата като цяло.

10 неща в мъжете, които привличат жените

5. Афинитет към червения цвят

Освен черния и белия цвят, които карат коленете на жените да омекват, има още една палитра, с която няма да сбъркате – червената. Жените си падат по мъже, облечени в червено, защото символизира добър вкус и носи усещане за добро социално положение.

6. Бъдете герои

Без значение колко жените искат любящ и мил мъж до себе си, те тайно се надяват да видят героичната страна на половинката си.


7. Добре поддържана брада

Дамите харесват чисти и прясно избръснати мъже, но си падат и по правилно оформена и поддържана брада. Това увеличава мъжествеността и кара мъжете да изглеждат по-зрели.

8. Обич към децата

В края на краищата, ако жената иска сериозна връзка, очаква от мъжа да обича децата. Те силно се впечатляват от мъже, които закачат бебета и веднага осъзнават колко добри бащи са.

10 неща в мъжете, които привличат жените

9. Тяло, което идва директно от фитнеса

Мъжете с добра физика са магнит за жените. Колкото повече плочки и мускули имате, толкова по-привлекателен сте за жените. Това не значи, че другите нямат шанс, но го намаляват.

10. Висок ръст

Много жени може да не се интересуват от височината на партньора си, но има и доста придирчиви към това той да не е по-нисък от тях. Има и психология във всичко това. Жените търсят по-високи от тях мъже, защото се чувстват по-защитени.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.