Евтини самолетни билети

Леонардо Вилхелм ди Каприо е роден в Лос Анджелис през 1974 г., а на екрана се появява през 1989 г.

Печели десетки награди с таланта си, сред които носител на една награда Оскар и три награди Златен глобус, и милиарди фенове по целия свят.

А това са неговите най-големи роли.


1. Възвръщенецът, 2015 година

По време на експедиция, Хю е нападнат и много тежко ранен. След предателството на своята група, той започва да се бори за живота си през тежката и коварна зима, но желанието му за мъст му дава много сили и той с безстрашие успява да продължи.

2. Авиаторът, 2004 година

Хауърд е легендарен режисьор и авиатор, чиято страст към самолетите му донася безкраен успех. Преминавайки през много трудности и залагайки всичко, което има, той става един от най богатите хора. Той гони абсолютна безупречност във всичко, чрез което печели и губи много.

3. Генезис, 2010 година

Дом е крадец, но не на вещи и пари, а на мисли. Той има талантът да вниква в съзнанието на хората, докато сънуват, но скоро е принуден да предприеме по-сложен проект. Той е отговорен за програмирането на идея в съзнанието на конкуренти, а изпълнението на задачата е единствената му възможност да живее заедно с децата си.


4. Титаник, 1997 година

Джак е бедно момче, което обича да обикаля света и скоро се намира на борда на луксозен кораб. Там, млада аристократка се влюбва в свободния Джак, но тяхната любов от пръв поглед е поставена пред огромни изпитания, чиито край оставя единствено спомени на младата дама.

5. Хвани ме, ако можеш, 2002 година

Франк е измамник, който се представя за лекар, адвокат и пилот, с което и печели много пари. Скоро агент от ФБР, който е сигурен в мошеника, започва да го следи, твърдо решен да го накаже за деянията му.

6. От другата страна, 2006 година

Били е млад полицай, който е изправен пред задачата да разобличи престъпник, който от своя страна е под прикритие в полицейския участък. И двамата се борят да се идентифицират един друг в името на своята реализация, но така излагат себе си на огромна опасност.

7. Защо тъгува Гилбърт Грейп, 1993 година

Арни (ди Каприо) е най-малкото дете в семейството и е болен от аутизъм. Гилбърт (Джони Деп) има тежката участ да се грижи за пакостливият си брат постоянно, както и за своята майка. Малкият град, в който живеят също е запустял и скучен, но скоро се появява красива девойка, с което и всичко се променя.


8. Вълкът от Уолстрийт, 2013 година

Джордън Белфорт е бедно момче, което започва да натрупва знания в областта на брокерството. Скоро той сам става управител, но избира да печели парите си по измамен начин. Нечестните доходи го обсебват, но това не спира дотук. Той избира пътя на наркотиците и разврата и скоро трябва да се откаже от цялото това свое щастие.

9. Злокобен остров, 2010 година

Теди Даниелс е изпратен със свой партньор на далечен остров, за да разследва мистериозното изчезване на убийца от психиатричната клиника. След десетки разпити на пациенти и медици, той започва да губи себе си и сам става жертва.

10. Бандите на Ню Йорк, 2002 година

Филм, в който Ню Йорк е представен по начин, по който не го познаваме днес. Целият лукс и богатство на града е заменен с крайна бедност, а престъпленията са ежедневие. Две банди воюват по между си, а зад тях стои едно малко момче, което наблюдава всичко и след време търси отмъщение.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.