10-те най-очаквани филма през 2018 година

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 5

Предстоящата 2018 година обещава да бъде изпълнена с куп приятни изненади за почитателите на седмото изкуство. На големия екран предстои да излязат не една и две многообещаващи ленти, които зрителите вече очакват с нетърпение.

Днес избрахме 10-те най-очаквани филма през 2018 година, които дават заявка да се превърнат в едни от най-добрите прожекции в близко бъдеще. Какъв е техният жанр и кога са световните им премиери – вижте.

А 10-те най-очаквани филма през 2019 година вижте тук.

1. „Лабиринтът: Последният кандидат“

Световната премиера на „Лабиринтът: Последният кандидат“ се очаква на 26 януари. Филмът е третата част от поредицата на писателя Джеймс Дашнър за Лабиринта. Във продължението Томас и избягалите ще се впуснат в последната си и най-опасна мисия.Те ще трябва да проникнат в контролирания от ЗЛО легендарен Последен град – най-опасният от всички лабиринти до момента.

2. „Лоши момчета 3“

Първата част от поредицата с Уил Смит и Мартин Лорънс излезе през далечната 1995 година, а втората през 2003-а. И двете части пожънаха огромен успех, затова не е учудващо, че предстои появата и на трета серия. Този път режисьор на лентата ще бъде Джо Карнахан,който ще замести Майкъл Бей. Очаква се „Лоши момчета 3“ да излезе по кината на 12 януари 2018 г.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 5
Сподели

Коментари