10-те фаворити за спечелване на VIP Brother 2017

Имената на Николета Лозанова и Сузанита бяха едни от най-обсъжданите като бъдещи съквартиранти във „VIP Brother 2017“. Дали продуцентите на предаването в действителност са отправили покана за участие към двете скандални дами и какви са причините те да не влязат в Къщата на „Големия брат“, не знаем.

Ако дадем ухо на клюките, неустойка по договора на Николета към предаването „Папараци“, където тя доскоро беше водеща, е причината засега тя да остане далеч от Къщата в Нови хан. Според друга клюка пък една от най-харесваните и коментирани българки не е сред вип-брадърите, тъй като е пожелала прекалено голям хонорар.

Що се отнася до дъщерята на фолк легендата Орхан Мурад, мисля да не я обсъждаме. И честно – не разбирам манията по Сузанита. От появилите се досега музикални проекти с нейно участие, освен че е скандална, не разбрахме дали всъщност е и талантлива.

Няколко дни преди старта на предаването бяха обявени имената на ретро фолк иконата Сашка Васева, „лудият репортер“ Даниел Петканов, дизайнерката Мегз, диетоложката Енджи Касабие и Тото от „СкандаУ“. И петимата достатъчно популярни и известни.

Мотото на тазгодишния сезон е „Любовта е…“, но засега любов няма. Може би освен тази на Даниел Петканов към бившата му приятелка Александра, ако всъщност има такава, а не е част от стратегията му. Иначе при влизането си и двамата се опитаха да ни убедят как са много и дори неприятно изненадани от факта, че ще съжителстват в къщата.

Разгоряха се и първите скандали, естествено след първите номинации. Александра Богданска изигра голямата роля при решението кои да бъдат първите номинирани за изгонване – Сашка Васева и Мария. Ясно е, че първите номинации са „изсмукани от пръстите“, но с аргументите си Александра определено си спечели враг в лицето на сексапилното миньонче от Стара Загора.

Освен двете фолк певици, служебно номинирани са двете близначки Алекс и Влади, една от които ще си тръгне след зрителския вот. Ако Биг Брадър не е планувал отново пребиваване за изгонения в друга, невидима част от къщата. Което ще е малко изтъркано, но…

През първата седмица видяхме и първия съквартирант, който „изтрещя“ този сезон. Дизайнерката Мегз беше главно действащо лице в мини драмата „Искам да ми махнете перуката“.

Седмица след старта на новия сезон на „VIP Brother“, фенове и обичайни всезнайковци вече правят предположения за фаворитите в надпреварата за най-обичана звезда на България. Жълтите издания сочат като фаворит врачанинът Йонислав Йончев – Тото, поради големия брой фенове тийнейджърки, които ще го подкрепят до финала. Ако логиката е вярна обаче, то по този показател и Жана Бергендорф трябваше да спечели в миналия сезон на ВИП-а.

Ето и нашите 10 фаворити за финалисти във „VIP Brother 2017“.

10. Сашка Васева

Сашка Васева е един от най-непредвидимите участници в Къщата, което прави участието ѝ напред задължително. Съществува голяма вероятност ретро фолк дивата да има участта на постоянно набедения за изгонване от риалитито… Който обаче зрителите няма да извадят от Къщата и който след това оттук-оттам ще се добере до полуфинала или дори финала.

9. Цветелин Маринов

Цуни е тазгодишният съквартирант, запълнил нишата на безизвестните бизнесмени в Къщата. Всички знаем обаче, че този типаж е любим на българския зрител, ако съдим по участието на Джино и Борислав, което прави появата на Цуни на финала съвсем реалистично.

8. Мария

Мария също е сред първите номинирани, но имайки предвид, че тя е една от най-харесваните поп-фолк певици в момента, едва ли ще излезе след зрителския вот в понеделник. Мария знае своите силни страни и как да ги използва. Дали обаче фолк певицата влиза, за да се забавлява или за да се рекламира, донякъде ще реши и сценария на участието ѝ в риалитито.
След скандала с Александра, двете дами застанаха от двете страни на фронта, което ще направи играта още по-интересна.

7. Даниел Петканов

„Лудият репортер“ като че ли направи първата си грешка в играта, признавайки, че и той също е изневерявал на бившата си приятелка Александра Богданска. Освен това теорията му, че мъжете могат да изневеряват на жените, защото го правили за спорта, му донесе негативи сред някои от съквартирантите. Риалитито обаче е още в началото си и той има време да се поправи.
Петканов е като пренавит в първата седмица на шоуто и тича ту при Мегз, ту при бившата си. После пък помага със сутрешната гимнастика на Мария. Вероятно Дани следва своя стратегия в играта и му е важно да има симпатиите на повечето съквартиранти, които да му помогнат по пътя към финала.

6. Алфредо Торес

Лъчезарният кубинец е симпатичен и харесван от всички съквартиранти. Ако не се замеси в някой скандал, той ще остане далеч от номинациите доста дълго време. Вероятността да бъде сред полуфиналистите или финалистите в сезона е осезателно голяма.

5. Дани Милев

Засега Дани Милев е приел ролята на страничен наблюдател, но съвсем скоро очакваме от него да се включи в играта и да се утвърди като лидер, което ще му отвори пътя към финала.

4. Ваня Щерева

Ваня твърди, че в Къщата ще заеме ролята на изповедник, нещо което правеха Ернестина Шинова и Ирина Тенчева в предходните сезони на играта. Щерева умее толкова много неща, че със сигурност оставането в играта до финала, няма да ѝ се опре.

3. Маргарита Хранова

„Не ме притеснява това, че ще бъда най-възрастният участник във „VIP Brother“, това е само на години, в никакъв случай няма да им се дам на младите. Обичам да съм център на внимание, обичам да се смея, разказвам много вицове.“

Така се определя звездата на българската естрадна музика, която според нас ще бъде един от финалистите в риалитито.

2. Тото

Освен подкрепата на много феновете сред зрителите на предаването, Тото най-вероятно ще разчита на непринуденото си и естествено поведение и неподправеното чувство за хумор. Определено един от най-следените от камерите в Къщата участници е и сред основните претенденти за спечелването на риалитито.

1. Енджи Касабие

Финалът за ливанската принцеса е като нещо, което е ясно от само себе си. Освен ако самата тя не реши да напусне или рязко не промени поведението си, но определено е един от най-ярките фаворити за титлата „Любима звезда на България“.
Енджи има харизмата на победител, който да очарова със своето леко и непринудено поведение зрителите, а симпатиите на останалите съквартиранти ще я имунизират от номинации до финала.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *