Евтини самолетни билети

Преди броени Кристиан Кирилов, по-познат като Митко от риалити сериала „София – Ден и Нощ“, получи най-силна подкрепа от зрителите, които избраха, именно него в категорията за най-харесван актьор – в първите награди „NOVA подкрепя българските филми“ 2018.

Забавните случки, в които се забърква мускулестият мачо и автомонтьор Митко, много бързо го превърнаха във всеобщ любимец на аудиторията. Крис обаче определено впечатлява не само с актьорската си игра, а и с поддържаната си спортна фигура и гореща визия в редица музикални видеоклипове.

10 от най-забавните лафове на Митко от "София - Ден и Нощ"Именно затова хубавите новини и признания в началото на годината продължиха. На 13 март Кристиан зае лидерското място в класацията на най-горещите българи на 2018 година, като изпревари звезди от ранга на Наум Шопов – младши, Криско и дори Григор Димитров.


Хитовата поредица „София – Ден и Нощ“ до момента има излъчени близо 460 епизода, като снимките за предстоящите серии не са спирали и продължават дори към днешна дата. В тях ще видим добре познатите и любими герои – Митко, Коко, Симона, Дани, Марио, Калина, Галя, Боби, Стефи, Асен и други.

И понеже Крис днес е рожденик, решихме да посветим една специална десетка на героя му Митко. #BeFun Настанете се удобно, защото ви предлагаме солидно количество добро настроение с 10 от най-забавните лафове на Митко от „София – Ден и Нощ“.

10 от най-забавните лафове на Митко от "София - Ден и Нощ"
Снимка: Facebook/София – Ден и Нощ

1. Епизод 90

Митко: Ах, Теди, кат те гледам, как разбъркваш таз попара – направо сърцето ми се пълни…

2. Епизод 455

Митко: Тоя пък друг луд какво ми говори цяла сутрин – автомобила, та автомобила, кажи колата да те разбера, бе.

3. Епизод 91

Митко към Софи и Коко: Ако знаете какво ми се случи… тръгнах от работа и срещнах един ангел, запознахме се и той ме качи на неговия облак. И в момента сме горе.
Коко: И?
Митко: Качих се на облака, досега съм летял, пипни ми ръцете – лед са…
Софи: А къде е облакът сега?
Митко: Облакът е горе!

4. Епизод 112

Митко: Яжте, пийте, Кокито черпи – накрая не плаща…

5. Епизод 331

Митко към Юлето: В момента въобще не ми беше да си правя егади-гуди-трънки и глокинки с майка ми.


6. Епизод 90, Коко се обезкосмява с лепенки

Митко: Чакай, чакай малко да го наплискаме с вода.
Коко: Не плискай, не плискай, че ме боли – духай, че ми пари бе…

7. Епизод 334

Стефи: Хайде да слезем в ресторанта долу да хапнем?
Митко: Абсурд! Мен ме видяха гол с чистотата на тялото ми…

8. Епизод 334

Митко към Роси: На борсата са пуснали диви петли…

9. Епизод 90, Коко ще прави стриптийз на Ева

Митко: Като твой най-добър приятел и като мъж, който има опит – взимаш чука и с чука ще я свалиш. С тоз твоя стриптийз няма да я свалиш.

10. Епизод 431

Митко към Стефи: Давам ти 2 лв. Вземи ми едно кафе с малко шекер, а с рестото си вземи к’вото искаш, я баклавичка, скаличка, тулумбичка.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.