Евтини самолетни билети

Преди повече от 20 години думите „Здравейте, аз съм Джони Ноксвил. Добре дошли при Jackass“ за първи път прозвучават на екран и една легенда започва.

През 1997 г. Джони Ноксвил се среща с Джеф Тремейн и му представя идеята да използва екипировка и оръжия за самоотбрана върху себе си: лютив спрей, електрошоков пистолет и стрели, както и да облече бронежилетка и да се застреля в гърдите с 38 калиброво оръжие. Джеф смята, че идеята е страхотна и убеждава Ноксвил да го заснеме.

Резултатът е толкова забавен и завладяващ, че те решават да се свържат с приятеля на Джеф от детство Спйк Джоунз и тримата сформират партньорство. Комбинирайки кадрите от експеримента на Ноксвил със смахнати каскади на техни приятели, те създават материал и концепция за ТВ поредица.


Веднага става ясно, че това, с което разполагат, е нещо специално и нещо, което ще резонира с широк кръг от хора. Така, чрез тяхното любопитство, приятелство и липсата на страх, се ражда идеята за Jackass. Със скромен бюджет и екип от близки приятели, тази идея е реализирана и Jackass дебютира по MTV. Останалото е история.

Десетилетие след последната им „Jackass“ колаборация Джони Ноксвил, Джеф Тремейн, Спайк Джоунз и останалите членове на вездесъщата банда – Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън и Престън Лейси, се събират за нова порция скандални кретении на голям екран в „Jackass: Кретените завинаги“.

Този път обаче те не са сами – към тях се присъединяват няколко жадни да се докажат като „достойни кретени“ нови попълнения, с които невъобразимите каскади и провокации стигат по-далеч от всякога.

„Jackass: Кретените завинаги“ ни носят свежа доза кретения само в кината, а тази седмица © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите двоен кинобилет за филма. Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 17 март и бъдете готови за свежда доза кретения с двоен билет за филма. Успех!


Дни след официалната премиера на филма „Jackass: Кретените завинаги“ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни факта за актьорите, сюжета и тайните детайли около лентата.

1. Бюджетът на „Jackass: Кретените завинaги“ е 10 млн. долара – вторият най-нисък за поредицата след „Jackass: Кретените“ (2002), който е заснет за 5 млн. долара.

2. Това е първият филм от основната поредица „Jackass: Кретените“, в който не участва Райън Дън. Той загина в катастрофа през 2011 година.

3. Откриващата сцена на „Jackass: Кретените завинaги“ е режисирана изцяло от носителя на „Оскар“ Спайк Джоунз, който е и създател и продуцент на поредицата.

4. В интервю за Rolling Stone Джони Ноксвил споменава, че Джеф Тремейн е невъзпетият герой на групата и не би искал никой друг да режисира „Jackass: Кретените завинaги“.

5. Ерън Макгийхи разкъсва десния си тестис, след като Дейв Ингланд скача върху слабините му с метален стик за пого.

6. Стив-О се сдобива с 2 пластини и няколко винта в лявата си ключица, след като я чупи по време на снимките. Той казва, че каскадата дори не влиза в крайния вариант на филма, защото е „толкова откачена“.


7. В екипа на „Jackass: Кретените завинaги“ се включва актьорът и продуцент Ерик Андре, който е познат от „The Eric Andre Show“ и като гласа на Азизи от „Цар Лъв“ (2019). Андре не е част от нито една от предишните телевизионни и филмови инкарнации на „Jackass: Кретените“, но участва в „Bad Trip“ (2021) – комедия тип „скрита камера“, продуцирана от режисьора Джеф Тремейн.

8. За една от сцените във филма Ерън Макгийхи е завързан и в продължение на 30 минути е затворен сам в стая с гладна мечка. Той споделя, че си е помислил, че вероятно ще умре, особено след като мечката опитва да отхапе ръката му.

9. Дейв Ингланд губи зъб точно преди снимките на „Jackass: Кретените завинaги“. Той не го подменя за филма, защото режисьорът Джеф Тремейн го съветва да не го прави.

10 любопитни факта за филма "Jackass: Кретените завинаги"

10. Всеки, който чуе за поредицата „Jackass“ си мисли, че е само за момчета. Но все пак годината е 2022 и е време към нея да се добави свежо, женско присъствие. Това става чрез присъединяването на Рейчъл Улфсън към екипа. Актриса и стендъп комик, Рейчъл, както всяко американско дете, е израснала с тази поредица.

Тремейн я забелязва в Instagram, където тя публикува своите скечове, показва я на Ноксвил и двамата са единодушни, че това момиче трябва да е част от екипа. Така Рейчъл става първата жена, присъединила се към кретениите на „Jackass“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.