„Сексът и градът“ е един от любимите сериали на поколения жени. Сериал, който показа на милиони дами от всевъзможни точки на планетата как да бъдат откровени, упорити и да обичат истински. Даде им самочувствие и смелост да изразяват мислите си, да се борят за сексуалните си права и да търсят щастието, без значение на каква цена.

И макар всички да знаем, че някои от мъдростите, съветите и умозаключенията на Кари са прекалено витиевати и идеалистични, то Саманта е нещо друго. Тя винаги си поставя високи цели и (лесно или трудно) ги постига. Тя обича секса, а сексът обича нея. Тя е професионалист в работата си и експериментатор в леглото.

10 истини, на които Саманта от "Сексът и градът" научи жените по света

Саманта Джоунс е една от четирите самотни приятелки от сериала, живеещи и черпещи от живота с пълни шепи. В първите серии на филма, тя вече е отпразнувала своята петдесетгодишнина, но това изобщо не ѝ пречи да е горда, самостоятелна, интелигентна и разкрепостена. Съвсем открито изразява презрение към моногамията.

Въпреки че последният епизод на „Сексът и градът“ беше излъчен още на 22 февруари 2004 г., днес, години по-късно, мъдростта на мис Джоунс остава запазена в телевизионните архиви. Ето 10 истини, на които Саманта от „Сексът и градът“ научи жените по света.1. Приятелите са на първо място!
Забелязали ли сте как Саманта никога не предаде доверието на приятелките си и винаги избираше да прекара времето си с тях, вместо с поредната забежка?

2. Не изневерявай на истинската си същност!
Няма никакво значение кой какво мисли за теб, как обществото те приема и кой за какво те упреква. Саманта никога не изневери на себе си.

3. Жените също могат да си поискат секс и светът няма да свърши!

4. Перфектният мъж не съществува.
Именно това е причината да не прекараме живота си в търсенето му. Можем просто да се насладим на тези мъже, които ни поднася съдбата.

5. Не е задължително да си омъжена, за да си щастлива.
Има прекалено много други начини, с които да направим живота си прекрасен.

6. Жената също може да има успешна кариера.
Тя може да изкарва много пари и сама да си осигури това, което поиска.

7. Жената трябва да е силна.
За целта само ѝ трябват няколко близки приятели и много упоритост.

8. Не трябва да се водиш по мнението на околните.
Защото този живот си е твой и трябва да го живееш за себе си.

9. Поставяй винаги себе си на първо място.
Ти си по-важна от всеки мъж, с когото излизаш. Няма значение колко си влюбена или колко е невероятен той, ти винаги си повече от него.

10. Можеш да си прекрасна и секси, без значение от годините.
Всяка жена може е красива, стига да полага малко усилия за себе си.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *