Евтини самолетни билети

Сара Джесика Паркър се връща в страхотните обувки на Кари Брадшоу! Актрисата разкри в социалните си профили, че „Сексът и градът“ се завръща с нови епизоди по HBO Max.

„Не можех да не се чудя… къде са те сега? X, SJ“, написа Паркър в Instagram заедно с тийзър на предстоящата поредица. Във видеото виждаме кадри на оживения Ню Йорк и екран, на който се изписват думите „И просто така“ и „Историята продължава…“.

Синтия Никсън и Кристин Дейвис също споделиха тийзъра в Instagram, а Entertainment Tonight потвърждава, че те ще се присъединят към Паркър в нова поредица „Сексът и градът“, озаглавена „И просто така“ (“And Just Like That”). Трите актриси ще бъдат изпълнителни продуценти на шоуто заедно с Майкъл Патрик Кинг.


Новата продукция ще проследи Кари, Миранда и Шарлот по пътя им от сложната реалност на живота и приятелството през техните 30 до още по-сложната действителност на живота и приятелството през 50-те им години, споделиха от HBO Max.

„Израснах с тези героини и нямам търпение да видя как се е развил животът им с характерната им честност, язвителност, хумор, на фона на любимия град“, каза директорката за оригинално съдържание на HBO Max Сара Обри, анонсирайки новия сериал.

Защо Ким Катрал, която играеше Саманта Джоунс, не участва в новата продукция, не се уточнява. Работа по поредицата от 10 епизода с продължителност от половин час трябва да започне в Ню Йорк в края на пролетта.


Е, дами, признайте си! Със сигурност знаете почти наизуст всички епизоди на този така иконичния за жените сериал, но дали знаете абсолютно всичко, което се е случвало зад кулисите? Оказва се, че има доста пикантни подробности около заснемането на сериала, особено що се отнася до модния департамент.

Стилът на Кари, Саманта, Миранда и Шарлот е тяхна запазена марка и неведнъж сме въздишали по техните визии. А днес ще ви разкрием малко fashion тайни от модната кухня на „Сексът и градът“ и ще разберете повече за най-запомнящите се визии на момичетата.

1. Героинята на Сара Джесика Паркър носеше някои от най-иконичните визии, но това може би е така, защото актрисата е подписала договор, в който изрично се споменава, че тя не е съгласна да се снима без дрехи. Ето защо тя е и единствената, която няма чисто голи сцени в сериала.

2. Известната поличка от тюл, която Кари носи в интрото на всеки епизод струва само 5 долара. Стилистката на сериала е попаднала случайно на нея, а сега иконичната пола стои окачена в рамка.

3. Ушите на Синтия Никсън не са били пробити и тя не е можела да носи обеци. Стилистите на сериала е трябвало да преработват всички обеци и да им слагат щипки, с които да ги захващат за ушите ѝ.

4. В сериала не е била повторена нито една визия. Единствената дреха, носена два пъти, е пухкавото палто на Кари, което тя носи в първия и последния епизод на сериала.


5. Сара Джесика Паркър и Ким Катрал са били принудени да започнат да обичат високите токчета. Двете е трябвало да прекарват по около 18 часа на ден върху тях, а Ким Катрал споделя, че е носила високи обувки и след това, за да може напълно да влезе в ролята на Саманта.

6. Бившата съпруга на Тузаря – Наташа, е носила само бяло в сериала, за да се подчертае нейната по-мека и не толкова сексуална същност.

7. Дизайнерката Вивиан Уестууд е написала сама бележката, която идва със сватбената рокля на Кари в сериала. Множество източници твърдят, че Вивиан не е фен на сериала, но все пак взима знаково участие в него.

8. Виктория Бекъм се появява за малко в един епизод. Трябвало е да има своя малка роля, но се оказва, че е доста заета и участието ѝ остава леко скрито. В един от епизодите Саманта спира пред популярно заведение, а вътре в него е било не кой да е, а семейство Бекъм.

9. В един от епизодите Шарлот получава предложение за брак пред известния магазин за бижута “Тифани”, но се оказва, че от съображение за сигурност е трябвало да създадат фалшив магазин, реплика на оригинала.

10. Все още можете да си купите верижка с името на Кари, същата като нейната в сериала. Те не спират да се продават като топъл хляб в специален уеб сайт.

– Източник: edna.bg –Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.