България, като страна със сравнително нисък БВП на глава от населението, рядко може да ни впечатли с придобивки на родни звезди като острови, многомилионни яхти и др.

Едно обаче се набива на очи, когато минаваме край заведения, в които известни поп-фолк изпълнители имат участия и това са автомобилите.

Независимо дали слушате този жанр или не, ако сте автомобилен маниак е невъзможно да не сте забелязали усета на фолк звездите към лъскавите возила. Ето и 10-те суперколи на поп-фолка.


10. BMW X6 – Галена

10-те суперколи на поп-фолка

Певицата не веднъж е споделяла, че обича удобните автомобили за дългите пътувания, които спохождат нейната кариера. Затова залага на бялото бижу на BMW.

9. Porsche Cayenne – Андреа

10-те суперколи на поп-фолка

Веднага след мача на Владимир Кличко и Кубрат Пулев, Андреа се сдоби с чисто нов автомобил от любимата ѝ марка- Porsche. Красавицата отдавна е фен и на самия модел, преди година Андреа се возеше в същия, но доста по стар модел на немския гигант. Новата придобивка отново е в черен цвят.

8. Mercedes s- class – Преслава

10-те суперколи на поп-фолка

Преслава определено е сред звездите с най-изявен вкус за автомобили. Белият Мерцедес на звездата може да се забележи на всяко нейно участие.


7. Audi Q7 – Тони Стораро, Алисия, Анелия

10-те суперколи на поп-фолка

Този модел е най-често срещаният избор от звездите в България. Лъскавият звяр на Ауди е избран в червено от Алисия и черно от Тони Стораро и Анелия.

6. Audi A8 – Емилия

10-те суперколи на поп-фолка

Един от най-желаните автомобили в света- черно Ауди А8 от филма „Транспортер“ е изборът на Емилия.

5. Range Rover Sport – Цветелина Янева и Мария

10-те суперколи на поп-фолка

Двете звезди залагат на може би най-луксозния джип в момента, в черен цвят. Еднаквият вкус за автомобили на двете красавици, явно не е единственото сходство в техните характери, след като преди години записаха дуетна песен.

4. Maybach – Азис

10-те суперколи на поп-фолка

Най-коментираният поп-фолк изпълнител определено с годините е показвал, че е ценител на лукса, затова изборът му на една от най-скъпите марки никак не ни изненадва.


3. Chevrolet Camaro – Фики Стораро

10-те суперколи на поп-фолка

Всяко нещо в живота на Фики Стораро предизвиква безброй коментари, но определено това, към което никой не остава безразличен е страхотният спортен автомобил на изпълнителя. Жълтият му цвят печели погледи на всяка улица.

2. Bentley Continental GT – Преслава

10-те суперколи на поп-фолка

Чаровната певица влиза в нашата класация с цели два автомобила и доказва, че може би е най-запаленият автомобилен фен сред жените в поп-фолка. Няма вестник, който да не писа за прословутото розово Бентли на звездата и макар тя вече да го смени с далеч по-скромния Мерцедес S-class, няма как да не попадне в класацията ни и то сред първите места.

1.Nissan GT-R – Константин

10-те суперколи на поп-фолка

Най-желаният автомобил в света, един от най-бързите и лъскави спортни автомобили е изборът на Константин. Коцето не веднъж е споделял, че обича бързи автомобили и не случайно е заложил на черния звяр на Нисан. Феновете на изпълнителя често напират да се снимат освен с любимеца си и с неговия автомобил.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *