Евтини самолетни билети

На всеки от нас се е налагало да ускори темпото, когато ситуацията го изисква – крайни срокове, наближаващи изпити, за които трябва да се подготвим и т.н. Но има хора, които вършат работата си със светкавична бързина.

Поговорката „Бързата работа, срам за майстора“ определено не се отнася за тези хора. Те са мълниеносно бързи, но това по никакъв начин не влияе на тяхната работа, напротив. Знаят как да я вършат и го правят наистина впечатляващо.

10. Готвачът

 

#noodlemaking #comeon #stopplaying


A post shared by jmastaEC (@jmastaec) on

За да приготвите традиционна азиатска юфка ще трябва да месите, да въртите тестото, да го мачкате, да го разточите, отново да го завъртите и така много пъти. Трудно е само като си помислим, нали. Истинските експерти обаче успяват не само да разточат тестото с мълниеносна бързина, но дори танцуват докато го правят.

9. Дизайнерът

 

?✂️?“Shredded-Live“ #recut #hongkong #tv #adamsaaks

A post shared by A D A M S A A K S .net (@adamsaaks) on

Познат като „ръцете ножици“, модният дизайнер Адам Саакс е известен със способността си изключително бързо да превръща ежедневните дрехи в изискан дизайнерски тоалет, използвайки само ножици. Адам разрязва дрехите с виртуозна точност, зад която се крие невероятен талант и усет за модата.

8. Сервитьорът

 

#fastestwork #fastest #fastestpeople #videokocak #videolucu #humor #dagelan #video lucu

A post shared by GEAZGEöZ (@geazgeoz) on

Какви качества са необходими на един сервитьор, за да бъде наистина добър професионалист? Учтивост, похватност, и разбира се – бързина. По този показател човекът от видеото определено заслужава овации!


7. Фризьорът

 

Cara cukur rambutnya aneh #aneh #unik #lucu #gokil

A post shared by GEAZGEöZ (@geazgeoz) on

Бръсначът в ръцете на тази фризьорка изглежда като някакъв вълшебен предмет, който тя използва за подстригване.

6. Участникът в надяждане

 

Yoo I’m fuckin dead this guy is a monsterrr lmao.. #mattstonie #burritozilla #burrito #hungry

A post shared by Jonathan Tuazon Cabullo (@j0nathan_4o8) on

Запознайте се с Мат Стони, състезател по надяждане. Мат редовно радва феновете си с нови рекорди – 255 зайчета от маршмелоу, 182 парчета бекон (2,5 кг), 4 хамбургера + 4 млека, 4 големи порции пържени картофи. И всичко това… за 5 минути!!! И ако това не ви е впечатлило достатъчно, може би трябва да споменем, че лакомникът тежи едва 60 килограма.

5. Чиновникът

 

Nyetempel super cepat #amazing #keren #gokil #luarbiasa

A post shared by GEAZGEöZ (@geazgeoz) on

Казват, че монотонната работа успокоява и зарежда ума. Едва ли точно това правило важи за момичето от клипа, но гледката определено има леко хипнотизиращ ефект.

4. Факирите в кухнята

Честно казано завиждам на тези хора за уменията, които притежават. С такава бързина престоят им в кухнята определено е доста по-кратък от моя.


3. Касиерът

 

#china #cash #currency #counting #fastworker #rapidaction #speed #accuracy #money #machine

A post shared by Faisal Shaikh (@faisal_shaikh1906) on

За да се научите да броите пари като тази жена ще ви трябват много гъвкави пръсти и разбира се пари. Много пари.

2. Самураят

Запознайте се с Исао Мачи – най-бързият самурай в света. Японска компания дори разработи робот на самурая, който, подобно на своя прототип, показва отлични умения с „katana“ (традиционен самурайски меч).

1. Ходещият по вода

Будистките монаси са известни със своите необичайни умения. Например, монахът от Шаолин Ши Лилианг, поставя няколко световни рекорда по движение върху вода: първо на 118 метра, а година по-късно на 125 метра. Всъщност той не тича върху водата, а върху плаващи шперплатови дъски. Основната тайна, по думите на Ши Лилян, се дължи на бързото тичани с върха на пръстите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.