Те не са завършили престижни театрални академии, не са си представяли, че ще станат известни и родителите им не са били звезди. Те просто са били на правилното място в правилното време.

А сега почти всеки човек на тази планета знае имената им и се възхищава на тяхното величие. Представяме ви 10 съвсем обикновени хора, които са се превърнали в световноизвестни знаменитости.

1. Харисън Форд

Харисън Форд работел като сценичен работник. Занимавал се с дърводелство, когато Джордж Лукс го открива.

2. Уил Смит

Вдъхновяващият Уил Смит се губи на паркинг и моли непознат за помощ. Непознатият се оказва вицепрезидент на “Warner Brothers”.


3. Брус Уилис

Младият Брус бил тормозен в училище заради заекването си. Играта му в училищните постановки обаче му помага да се справи с проблема си.

4. Натали Портман

11-годишната Натали отива в пицария след час по танци, където е забелязана от агент, който я убеждава да се пробва в модните среди.


5. Джейсън Стейтъм

Той продава фалшиви бижута и парфюми из улиците на Лондон. Забелязан е от агент, който го кани да бъде модел в рекламна кампания.

6. Стивън Сегал

Стивън е учител по айкидо. Един от учениците му се оказва агент, който убеждава Стивън да започне актьорска кариера.


7. Крист Прат

Работел като сервитьор. Един ден сервира на жена, която е агентка, търсеща нови лица.

8. Ева Мендес

Тя решава да помогне на свой съсед фотограф за портфолиото му. Модна агенция забелязва нейните снимки, а останалото е история.


9. Аштън Къчър

Аштън просто си седял в бар, когато непознат се доближил до него и му предложил да участва в модно състезание. Той решава да пробва късмета си и печели състезанието.

10. Мерлин Монро

10 обикновени хора, превърнали се в холивудски величия

Мерилин работи във военна фабрика за сглобяване на самолети. Военен фотограф я снима за пропаганден проект на Роналд Рейгън и тя веднага е забелязана от модна агенция.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *