Тя е млада, красива и притежава прекрасен глас. Пее еднакво добре и на руски, и на английски.

Една фраза стои в основата на нейния успех: “Пей не за публиката, пей за Бога!” Това ѝ казва майка ѝ, на прага на славата и това става нейна основна движеща сила.

Но колкото и известна да е, Зиверт признава, че не може да си представи живота без майчината супа и домашния уют. Ние пък не можем да си представим съвременната музика без нея. А каква е историята ѝ, ви показваме с тази статия.

1. Произходът

Бащата – Дмитрий, е наполовина украинец и наполовина циганин. Майката – Ирма, е родена в град Петропавловск Камчатски, Русия. Предците ѝ са били поляци и германци.

2. Музикална още преди да се роди

Често, по време на бременността си с Юлия, Ирма слагала големи слушалки на ушите си и слушала Майкъл Джексън. Чувайки музиката, бебето започвало да рита и да “танцува” в корема на майка си.

3. Раждането

Юлия Дмитриевна Ситник е родена на 28 ноември 1990 година в Москва. Има по-голяма сестра – Даяна. Известно време живее със семейството си в Одеса, но след това всички се завръщат в руската столица.


4. Разводът

Дмитрий и Ирма се развеждат, когато двете им дъщери са още малки. Ирма започва да развива собствен бизнес с дрехи в Москва. А години по-късно момичетата решават да запазят фамилията на майка си – Зиверт.

5. Детството

Юлия от малка е творческа личност. Обича да съчинява стихове, да се облича в красиви тоалети, шити от баба ѝ, и да изнася концерти пред семейството. Роднините са възхитени от таланта ѝ и подкрепят момичето във всичко. Записват я в балетно студио и различни танцови кръжоци.

6. Професиите

Вдъхновена от баба си, Зиверт много иска да стане дизайнер. Не успява да се дипломира, защото се налага да си намери работа. За кратко работи като цветарка. Избира да стане стюардеса, заради голямата заплата, разнообразието в работата и комуникацията с различни хора.

Изкарва специални курсове и полита. Буквално. Първоначално работи в четвъртия “елитен” клон на “Аерофлот”. След няколко години работа, става стюардеса на свободна практика. Мести се в различни авиокомпании, повишава квалификацията си в “Jet Service”, където се обучава елитен въздушен персонал и започва да лети с ВИП клиенти.

7. Натравянето

Юлия Зиверт обича да се забавлява, често без граници. Дори признава, че като тийнейджърка и докато работи в авиацията, въобще не води здравословен начин на живот. След сериозно натравяне, тя отказва цигарите и алкохола, започва да ходи на йога и да се грижи повече за физическото и духовното си състояние.


8. Професионалната музика

През 2016 година печели първото място във Всеруския вокален конкурс. Изключително талантлива е, но няма музикално образование. Дълго търси вокален педагог, който да я научи на всичко, което не знае, но и да се съобразява с нейната индивидуалност.

Така, чрез социалните мрежи, се запознава с ръководителката на студио “Vocal-Mix” – Ирен Молчанова. На 25 години девойката започва да пее професионално, не спира да се учи и да се усъвършенства.

9. Татуировките

Като всяка звезда, и руската певица обича да отбелязва важните неща и моменти от живота си с рисунки по тялото си. А те са много. Прави първата си татуировка много малка – куп звезди с различни размери от дясната страна на шията.

Задната част на лявото ѝ рамо е украсено с палми, море, залез, две големи човечета и едно малко такова. Рисунката е символ на любимите ѝ пейзажи от Бали, Индонезия, Тайланд, както и на мечтата ѝ за семейство.

Татуировка на лявата ѝ ръка изобразява африканска жена, която символизира нейното алтер его. Пак на лявата ръка, под китката стой надписът “Mother” с малко сърчице. Надпис има и на лявата си ключица. Изписана е думата “спасибо”. Благодарността е основното в живота за певицата. Най-новото попълнение са огледално изписаните под сърцето ѝ “Vinyl и Vinyl 2” – имената на двата ѝ албума.

10. Наградите

Парчето ѝ “Life” става най-търсеният сингъл в Shazam за 2019 година. Обявено е от феновете за “химн на 2018-2019 година”. Влиза в първите редици на най-популярните песни за 2019 година според “Yandex-Музика” и заема второ място в класацията на най-слушаните песни в Русия според “Apple Music”.

Самата Юлия взима наградите “Откритие на годината”, “Мощен старт”, “Пробив на годината”, , “Най-добър изпълнител”, както и наградата Cosmopolitan Woman in Cosmo Style. През 2020 година става “Най-добър изпълнител на годината” и става лице на “MAC Cosmetics”. И това е само началото.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *