Възможно ли е истинско приятелство между мъж и жена? Това е тема на множество разсъждения и правилен отговор няма.

Границата между приятелството и любовта е толкова тънка, че понякога главните действащи лица изобщо не разбират кога са я преминали.

Светът познава множество подобни примери, а ние сме се постарали да ви помогнем да разчетете знаците, ако най-добрият ви приятел вече е преминал тази граница. Ето ги и тях.


1. Помощта

Един истински приятел винаги ще ви помогне и не трябва да се съмнявате в това. Но ако този истински приятел е готов да зареже приятелката си, работата си или момчетата, за да ви помогне, имайте едно наум.

2. Подаръците

Приятелите често си правят малки подаръци без причина. Влюбеният човек обаче иска да спечели вниманието ви и би ви подарил нещата, за които винаги сте мечтаели.

3. Пазаруването

Ако той е готов да се впусне в целодневен шопинг тур с вас, вероятно иска да ви впечатли и да ви демонстрира своята всеотдайност. Истинският приятел винаги ще ви каже, когато му писне обиколката из магазините.

4. Подкрепата

Приятелите са готови да ви подкрепят в най-трудните ви моменти, но ще запазят обективността си в някаква степен. Влюбеният мъж винаги ще вземе вашата страна и дори в някои случаи ще забрави за мъжката солидарност.

5. Вниманието

Приятелите ни имат и други хора, с които общуват и прекарват времето си. Но, ако един от приятелите ви, прекарва цялото си време с вас, той иска да има друга роля в живота ви.

10 знака, че най-добрият ви приятел иска нещо повече от приятелство

6. Извиненията

Не всички хора умеят да се извиняват. И сред приятелите ви със сигурност има такива. Но влюбеният човек винаги ще помоли за прошка, за да не загуби доверието ви.

7. Поведението под влияние на алкохол

Алкохолът кара задръжките да падат и улеснява комуникацията между хората. Ако един пиян човек ви признае нещо, той със сигурност не лъже.

8. Другите жени

Вие вероятно постоянно търсите партньорка на най-добрия си приятел. Но, ако той постоянно отказва срещи от подобен тип, вероятно има основателна причина.

9. Отношението му към партньора ви

Ако най-добрият ви приятел често ви посочва недостатъците на гаджето ви, той вероятно иска да е на неговото място.

10. Паметта

На всеки му се случва да забрави нещо. Но влюбеният човек помни всеки малък детайл за вас и всяка ваша история.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *