Евтини самолетни билети
„Харесва ми не само да бъда обичан,
но и да ми казват, че ме обичат“
Джордж Елиът

И в най-силните и хармонични връзки настъпват спадове на чувствата, размисли дали все още любовта е жива и има ли смисъл за продължение на връзката.

Но винаги едно истинско “Обичам те!” може да оправи всеки гаф, който сме допуснали. Една милувка, една прегръдка, вечеря… всичко това кара любимия ви човек да се чувства обичан/а и вашата връзка да е винаги силна и здрава.

В деня на любовта ви предлагаме 10 начина, по които да покажете на любимия човек, на човека, които е в сърцето ви, че го обичате.


1. Пригответе романтична вечеря

Романтичната вечеря винаги предвещава вълнуваща вечер, изпълнена с любов. А за разкош и разпалване на страстта завършете вечерята с едно разтапящо се шоколадово суфле.

2. Ароматно кафе и вкусна закуска в леглото

С отварянето на очите, изненадващата закуска и топло кафе ще е един прекрасен начин за започването на деня и едно вкусно „Обичам те!“.

3. Подарявайте целувки

Винаги давайте целувки на ближния си човек. Когато не сте заедно, изпращайте му/ѝ стикери на целувки, нека той или тя се чувства обичан. Но не прекалявайте, защото рискувате да прекрачите границата и да станете досадни…


4. Правете подаръци

Винаги можем да купим нещо символично или пък цвете за нашата любов. Това ще е вълнуваща изненада, на която никой няма да остане равнодушен.

5. Правете хубави неща без причина

Всяко дребно нещо, което правите за любимия човек, ще бъде почувствано и оценено. А какво по-хубаво от това?!

10 начина да кажеш "Обичам те!"

6. Спонтанна прегръдка

Прегръдката винаги сполетява двама души, особено ако те са влюбени. Така че винаги прегръщайте любимия си човек и то да е без повод.

7. Научете се да изслушвате

Няма нищо по-хубаво от това човекът, когото обичаш, да те слуша внимателно и да обсъждате важните за всеки от вас теми.


8. Уважавайте семейството и приятелите му/ѝ

Може би това е едно най-важните „Обичам те!“ – да бъдете мили и учтиви с близките хора на партньора си. Това ще улесни много общуването ви с тях и със самия него/нея.

9. Украсете дома си с цветни листчета „Обичам те!“

След прибиране вкъщи вашият любим/а ще бъде на седмото небе, когато види, че целият дом е обсипан с цветове и нежност.

10. Казвайте си го всеки ден

Тези думи винаги могат да направят по-цветен и най-сивия, скучен и тягостен ден. Използвайте ги по-често към тези, които наистина обичате. И обичайте! От цялото си сърце!
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.