Финалният сезон на най-популярния сериал за последните години „Игра на тронове“ се очертава да се превърне в истински апокалипсис. И ако си мислите, че сте се нагледали на прекалено много убийства, осмият сезон се очертава като най-кървавия досега.

На конференция в Израел Франческа Орси, старши вицепрезидент на медийната компания HBO, сподели, че много от главните герои в сериала ще бъдат убити „един по един“ в дългоочаквания финален сезон.

„Това бе много важен период в живота и кариерата ни. Актьорите бяха поразени не само от това, че героите им ще умрат, но и и от това как ще срещнат смъртта си“, сподели Орси.

Тя разказа за 20-минутните аплодисменти след като членовете на снимачните екипи се запознали със сценария и за сълзите в очите на всички.

„Никой от актьорите предварително не беше чел сценария. До края на четенето всички плачеха, а на финала аплодираха продължително. Изживяването за всички беше невероятно“, допълни Орси.

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

Снимките на последния сезон на „Игра на тронове“ тепърва предстоят, а излъчването на последните шест епизода ще бъде през 2019 г. А със смъртта на героите сериалът се превръща в може би най-кървавата телевизионна история за всички времена и гордо заема мястото над върха.

Всъщност някои телевизионни сериали обичат да играят на сигурно и не биха посмели да скандализират феновете, като убият главните им герои. Но списъкът със заглавията тук със сигурност не е на такъв вид продукции! В тях убийствата са толкова много, че много бързо ще им изгубите края…

И ако наистина обявим „Игра на тронове“ за абсолютния лидер, ето кои са другите претенденти за кървавия приз – 10-те телевизионни сериала с най-много жертви, класирани от екшън канала AXN.


10. Стрелата

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

Във Вселената на Стрелата има много смърт. Сериалът никога не е имал проблем с това да убива основни играчи. От първия ден много хора от историята на Оливър Куин ритват камбаната – както и двамата му родители (по изключително ужасен начин), и най-добрият му приятел, Томи, всички умират през първите няколко сезона. Но най-шокиращата смърт трябва да е тази на Черното канарче.

9. Аз, зомбито

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

Главното зомби, Лив Мур, е убито в първи епизод на парти на лодка, тя е възкресена почти веднага. Гаджето ѝ, Мейджър, също умира от намушкване. И макар че колегите ѝ и съквартирантката ѝ са хора, почти всички основни персонажи също са мъртви.


8. Западен свят

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

Едно от най-големите предимства на тематичния парк, известен като „Западен свят“, за гостите е възможността да се убиват домакините – и те умират отново, и отново.

7. В обувките на Сатаната

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

До края на този страхотен сериал Уолтър Уайт се превръща в масов убиец (той убива директно или индиректно близо 200 героя)!


6. Експериментът

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

Известен като сериал с впечатляващо голям брой жертви, „Експериментът“ разделя вселени и удвоява смъртните случаи, но не се свени от това да убие специфични основни персонажи. Всъщност всеки сезон представя смъртта на поне един от главните играчи!

5. Проповедник

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

Да кажем само това: целият актьорски състав (както и жителите на Анвил) на сезона е убит в края на първи сезон, в резултат на метан, събрал се под територията на града, който взривява цялото място!


4. Дневниците на вампира

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

До края на сериала са убити много вампири, върколаци, хора и вещици и към този момент феновете се подготвят за последните няколко значими убийства в сериала.

3. Спартак

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

Сериалът успява представи средно около двадесет и пет тела на епизод (!), а много от тези убийства са изключително брутални. Всъщност в този сериал има много повече убийства, отколкото в „Игра на тронове“, но поне героите не са основни!


2. Истинска кръв

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

„Истинска кръв“, поредният сериал за вампири, върколаци, вещици и свръхестественото – в него зрителите стават свидетели на убийството на около трима души на епизод (макар че в това число не се включват убийствата на вампири и други вече мъртви типове)!

1. Два метра под земята ООД

10-те телевизионни сериала с най-много жертви

Всеки епизод на сериала започва със смърт (понякога на няколко души), така че мястото му е точно в този списък.

Извън десетката, но пак с немалко жертви, остават „Изгубени“ – сложен (някои дори казват твърде заплетен) сериал, който комбинира пътуване във времето, сменящи се времеви линии, загадки, убийства и различни видове мистицизъм; „Легендите на утрешния ден“ – друга поредица с пътуване във времето и сменящи се времеви линии, която не се притеснява от кървавите бани, и „Светкавицата“ – сериал, в който повече от един герой многократно се е изправял пред смъртта – включително майката на Бари и Сиско Рамон, убит в множество алтернативни времеви линии, докато в основната все още е жив.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *