Всички ние имаме любими песни. Подбран плейлист за всеки повод, породен от щастие или тъга.

От © 10-те най обаче решихме да създадем колекция от няколко парчета, които със сигурност ще ви накарат да осъзнаете, че във всеки лош момент, рано или късно, има по нещо добро, за което да се захванем.

Предложение номер едно е песента на Джейсън Деруло „Savage Love“. Гръмналото из социалните мрежи и най-нече в TikTok пространството парче определено умее да влезе несъзнателно под кожата. Или, може би не чак толкова несъзнателно, като се има предвид нашумелият танц и предизвикателствата, свързани с него. А танцуването винаги е радостна песен за душата.


Преминаваме рязко на българска земя и ви приветстваме да си пуснете „Още малко“ на Орлин Павлов. Песента, написана към сериала „Скъпи наследници“, е не само със заразителна и ободряваща мелодия, но и текстът ни навява прекрасни спомени за дома, детството и приятелите, с които трупаме още спомени и днес.

Докато все още сме на темата за бг парчета… ние смятаме, че триото Любо Киров, Графа и отново Орлин Павлов и техният общ проект „Заедно“ несъмнено ще предизвика усмивка на лицето ви. Още повече, когато на екрана пред теб стоят трима усмихнати до уши певци, няма как този момент да остане несподелен.


Съвместният проект на Холзи и корейската поп банда BTS „Boy With Luv“ също не отстъпва по нищо, що се отнася до повдигане на настроението. Мелодията и примесите на корейски и английски текст са интересни за ухото, а хореографията си струва да се изпробва. Докато сте се усетили, сте прекарали час в учене на нови стъпки, направили сте днешната тренировка, а на път за работа си тананикате новата ви любима песен.

Позиция номер пет (това обаче не значи, че заема чак пети номер) отдаваме не на кого да е, а на The Rembrandts и „I`ll Be There For You“ от хитовия сериал „Приятели“. Не стига, че всички го обожаваме и гледаме сериите отново и отново, въпреки че сме ги научили наизуст, ами и тази пристрастяваща во веки веков и весела песен…

Уитни Хюстън и „I Wanna Dance With Somebody“ е нашето следващо предложение. Песен и артист, които никога няма да бъдат забравени. А настроението, което ни внася… танци, танци и още танци, придружени с много усмивки и забравяне на проблемите поне за малко. Защото нищо не е вечно, дори несгодите се плашат и си тръгват.

А сега идва ред за една също така върховна песен от сериал, които знаем – много от вас са гледали, но не всички си признавате. Това е Анхела Фореро и „Fiera Inquieta“ от колумбийската теленовела „Трима братя, три сестри“. И не, че нещо, но… има го дори в Netflix. Така че ако решите да си припомните старите времена, когато просто сядахте в 20 часа пред телевизора с все още мръсни колене от играта навън, знаете къде да го намерите.


Тъй като всички ние обичаме морето и с тъга се разделяме с летния сезон, не пречи дори и през студените дни, когато се чувстваме унили, да прогоним носталгията с Ненчо Балабанов, Елена Атанасова и песента от саундтрака към сериала „Ол инклузив/All inclusive“, кръстена по същият начин – „Ол инклузив/All inclusive“.

А какво ще кажете за Шон Мендес, Камила Кабейо и „Señorita“. Хитът от 2019 определено нахлу рязко в съзнанието ни и вече доста време си стои все там. Не стига че е нахален, ами и някак си магически успява да ни пренесе в друга реалност – на екзотичен остров с любим човек и много маргарити…

Класацията ни ще завършим с парчето на Бритни Спиърс „…Baby One More Time“. Класика в жанра, госпожи и господа. На прага на 2000-та Бритни всъщност създаде шедьовър! И то вечен. Така че защо не се пренесете в салона и не поиграете малко баскетбол със Спиърс? Тя няма да ви откаже, а и ще поведете няколко гейма пред лошото настроение.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.