Всички познаваме Краси Радков и неговите превъплъщения в известни личности от българския ефир. Или образите, лично сътворени от него и сценаристите на предаването, в което работи.

Забавни, истерични, разкриващи истината в комедиен план и иронизиращи личностите, които играе. Със сигурност превъплъщенията му ще останат едни от най-запомнящите се и забавни екранни роли в българския ефир.

Краси е роден на 24 април 1971 г., а днес, в чест на рожденика, ви предлагаме да се посмеем с 10 от най-забавните и запомнящи се негови превъплъщения.


1. Гацо Бацов

Футболистът Гацо Бацов е със сигурност едно от най-запомнящите се и забавни превъплъщения на Краси Радков от “Шоуто на Слави”. Гацо е човек от народа, футболист, който коментира актуалните събития във футбола. Той говори на врачански диалект, от където е и самият Краси Радков (Враца). Сред най-популярните изрази на Гацо Бацов са: “Жик, так!”, “Ми къ а мислиш ти таа работа?” и др.

2. Шишо Бакшишо

Сатиричен образ, който се вълнува от смъртта и винаги има реплика за нея: “Днес си на 20, утре ти дойдат на 40”. Има двама сина от Минка Свирката, за които той казва, че му създават само проблеми. Работи като таксиметров шофьор.

3. Станислав Христов Христосков

Никой няма да забрави култовата реплика: “Абе, къде е батко?”. Станислав обича да разказва случки и истории от семейството си. Образът, които създава Краси Радков на Станислав Христосков, се сдобива и със сериал – “Къде е батко?”. Сериалът се прави, заради големия интерес на аудиторията и индивидуалността на образа.


4. Кака Радка Шоу

Образ на българска народна певица, която винаги влиза с народния напев “Здравейте-е-е-е! Иийй!”. Тя е известна с перверзната си същност и историите и случките с различни мъже.

5. Баба Вуна

Още един сатиричен образ, които осмива българските пенсионери. Баба Вуна е популярна с перверзните си истории, както и с пикантни случки от нейното легло.

6. Мишо Бакшишо

Брат на Шишо Бакшишо (виж т. 2), Мишо е келнер, а по образование ядрен физик. Има същия характер като на брат си. Женен е за Лукреция, на която всички казват – Ценка Дашната. Има две дъщери. Работил е и в България, и в други страни. Известна негова реплика е: “Това българинът не знае какво иска и все му е скъпо”.

7. Цеко Сифоня

Български рапър, който говори на врачански диалект. Това е събирателен образ на българските рапъри, които осмива всичко случващо се в шоу бизнеса. Големият му хит е песента “Еб*ти пича”.


8. Шиле Попйорданов (Бай Шиле)

Култовата реплика: “В Русия съм, в Русия съм …” ще се помни винаги от сатиричния образ на Краси Радков – овчар, който си мисли, че е следен от тайните служби. Той винаги търси скрит смисъл на човешките действия.

9. Професор Мърморски

Това е превъплъщение на известния от собственото си предаване по телевизия “СКАТ” за народна медицина и реклами за лекарства – професор Мермерски. Любимата му докторка е д-р Неделяна Щонова.

10. Отец Нафърфорий

Репликата “да го еВа”, винаги ни води до неистов смях от героя на Краси Радков отец Нафърфорий. Отчето е сатиричен образ, който осмива българското духовенство.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.