Лятото е в разгара си, слънчевите лъчи са все по-жарки, а морската вода все по-запленяваща. Морският бриз завладява косите ти и потъваш в безкрайно блаженство. Лято е! Време е за дълга почивка с малко багаж и много незабравими емоции.

Ние ще ви помогнем да вземете най-необходимите неща за плаж, с които да се чувствате в свои води. Ще напълним плажната чанта с неща, без които не е препоръчително да се ходи на плаж.

Ако на мъжката ни аудитория тази тема им се струва далечна, нека не я подминават. Скъпи мъже, може да зарадвате любимата си с подарък, от който ще има нужда на предстоящата ви почивка.

1. Плажна кърпа

Все по-често плажната кърпа не влиза в необходимите вещи на плажуващите. Това е така, защото удобствата на плажа стават все по-луксозни. И въпреки това, плажната кърпа трябва да е във вашата плажна чанта. Колкото и да е луксозен и удобен шезлонгът на плажа, е препоръчително да сложите кърпата си преди да легнете и да се отдадете на почивка. Тя ви предпазва от нежелани инфекции или раздразния по кожата, също така е добра защита от пясъка.

2. Слънчеви очила

За никого не е тайна, че слънчевите очила се използват основно като аксесоар. Те имат много по-важно значение и са важни за здравето на очите ви. През лятото слънцето е много силно, а на плажа след отражението му в морската вода, още по-силно. Носенето на слънчеви очила е задължително. Свиването на очите от дразнещата, силна светлина, не води само до получаването на бръчки, а може да причини рефлекс на свиване на зеницата, който може да бъде опасен.

3. Слънцезащитни средства

Грижата за кожата и косата са сред най-важните неща. Слънцезащитният крем за кожата и спрея за косата са най-необходимите ви неща в чантата. UV-лъчите са много по-силни от тези преди няколко години. Ако искаме да защитим кожата си от образуване на петна, рани, обриви и дори рак, е необходимо да я предпазваме със слънцезащитни средства.

4. Джапанки

Обувките са страстта на жените. Джапанките не са толкова секси, но пък могат да допълнят перфектно плажната ви визия. Джапанките са важни, защото предпазват ходилата ви от горещия пясък.

5. Гланц за устни

След здравето е време за красотата. Лятото е сезонът, през който гримът се свежда до минимум. Поради горещия въздух и водата гримът ви от приятел може да се превърне във враг. Затова един гланц, който да подчертае устните ви, е най-доброто решение.

10 неща, който са ни нужни на плажа

6. Аксесоар за коса

Както вече споменахме, грижата за косата е важна, поради тази причина аксесоарите за коса са препоръчителни. Те също ще допълнят морската ви визия и ще защитят косата ви от изгаряне, изсушаване и накъсване. Вземете ластици, шноли, диадеми или какъвто и да е друг аксесоар за коса, който ви харесва и обичате да използвате.

7. Пари

На плажа са ви необходими пари за почти всичко, вземете си толкова, колкото смятате, че ще са ви достатъчни. Цялото портмоне не ви е нужно и е много по-безопасно, ако сте си взели само джобни.

8. Книга или списание

Четенето на плажа е едно от най-релаксиращите и приятни неща. Страниците се прелистват по-бързо от разбиването на вълните, а ти се пренасяш в онзи свят, описан с дребен шрифт.

9. Любими хора

Стигнахме до нещата, които не се събират в плажната чанта, но без тях почивката не е същата. Какво е вълнуваща почивка без любимите хора. С тях всичко е по-забавно и впечатляващо, денят е пълен със смях, игри, песни и много запечатани спомени.

10. Положителни емоции

Каквото и да сложите в плажната си чанта, ако не се заредите с положителна енергия, почивката ви ще е пропиляна. Забравете грижите и проблемите от ежедневието и се отдайте на заслужената почивка. Отпуснете се, забавлявайте се с любимите си хора, а ако просто искате да останете сами, вземете си една книга и се впуснете в приключенията на героя.

Приятна почивка!!!


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *