Евтини самолетни билети

Деветата зодия от зодиакалния хороскоп е Стрелец. Стрелците са родени между 23 ноември и 21 декември. Представителите на този зодиакален знак са много жизнена и търсеща натура. Оръжието им е прословутото им чувство за хумор, използват ли го – със сигурност няма да имат врагове.

Мечтатели е най-подходящото определение за Стрелците. Необятни мечти и емоция за нови приключения и дестинации. Правейки повечето неща на шега, винаги постигат мечтите и целите си.

Безпроблемно, стават блестящи в професионалната си кариера и успяват да трогнат хората до сълзи. Те не са от най-постоянните хора, но въпреки това постигате целите си.


Най-важното нещо за Стрелеца е свободата и не биха допуснали, някой да им направлява живота, поради тази причина, често предпочитат да не се обвързват. Най-странното е, че в областта на любовта се учат от миналия си опит и повтарят една и съща грешка няколко пъти с непоколебимата надежда, че този път ще е различно. Хубавото е, че дори и да са отчаяни не страдат дълго, а продължават с нова, зареждаща надежда напред.

Представителите на този огнен знак са безстрашни и откровени. Имат създадени навици за чистота и ред и ценят тези качества в околните. Обичат сами да си вършат работата, а това им осигурява повече от един обикновен успех, особено във финансов план.

стрелец

Изглеждат затворени в себе си, но не са скъперници, нито егоисти, просто отрано са научили стойността на парите. Като типични положителни черти Стрелците притежават откритост, ентусиазъм и щедрост. Отрицателните им черти са: вироглавост, нетактичност и разсеяност.

В професионален план се реализират в областта на хуманитарната сфера, туризма, информационните технологии и спорта. Подходящи професии за тях са: Учител, IT специалист, преводач, ветеринарен лекар, а защо не и адвокат.

Сред световноизвестните представители на зодията са: Бетховен, Марк Твен, Нострадамус, Сталин, Уолт Дисни, Франк Синатра, Ники Минаж, Тейлър Суифт, Брад Пит, Майли Сайръс, Брук Лий, Тина Търнър, Кристина Агилера и други.

Със зодия Стрелец в „ 10-те най” продължаваме поредицата от известни българи, представители на всеки от знаците. Подредбата е на база последователността по датата на раждане.

1. Диана Любенова
Актриса и тв водеща, родена на 24 ноември 1972 г.

10 популярни българи, родени под знака на Стрелец

2. Екатерина Дафовска
Биатлонистка, родена на 28 ноември 1975 г.

10 популярни българи, родени под знака на Стрелец

3. Николета Лозанова
Модел и тв водеща, родена на 30 ноември 1987 г.

10 популярни българи, родени под знака на Стрелец

4. Мария Илиева
Певица и продуцент, родена на 1 декември 1977 г.

10 популярни българи, родени под знака на Стрелец

5. Албена Денкова
Фигуристка, родена на 3 декември 1974 г.

6. Проф. Божидар Димитров
Историк и бивш министър, роден на 3 декември 1945 г.

7. Десислава Бакърджиева
Актриса, родена на 4 декември 1978 г.


8. Нели Петкова
Певица, родена на 5 декември 1983 г.

9. Райна Кабаиванска
Оперна певица, родена на 15 декември 1934 г.

10. Албена Вулева
ТВ водеща, родена на 16 декември 1975 г.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.