Евтини самолетни билети

Дванадесетата зодия от зодиакалния календар е Риби. Представителите на знака са родени между 19 февруари и 20 март. Те са индивидуалисти и с независими характер. Рибите обичат да плуват в свои води и не им допада да са център на внимание. Ако има зодия, която да е най-проницателна, то определено това е Риби.

В зодия Риби са събрани множество качества от предните единадесет знака. Често характерът им се дели на две групи. Едната група са „Шарани” – търпеливи и отстъпчиви, а другите са „Акули” и не са склонни на втори шанс. Понякога и самите Риби не знаят как и къде точно да изразходят цялата тази енергия.

Представителите на този знак са определяни, като най-чувствителните и много сензитивни. Не обичат промяната. Дори и най-малката – в ежедневието, на работното място или в личното пространство, е възможно да ги натъжи и разконцентрира.


риби

Искреността е другото „Аз“ на представителите на този знак. Рибите не летят в небето, те са реалисти и следват упорито пътя си. Те не търсят чужда помощ нито в личен, нито в професионален план. Имат страхотно самообладание и лесно излизат дори и от най-тежката ситуация, в която са попаднали.

Рибите са изключително верни към приятелите и близките си, като обичат да осигуряват чувство за топлота във всяка секунда. Обичат да получават комплименти и са щастливи, когато ги получават. Това ги зарежда с положителна енергия и ги кара да се чувстват значими.

Със своята приспособимост към всяка среда, не са им чужди различните области на живота. Изкуството е другото им „Аз”, независимо под каква форма – от писане на стихове до това да се любуват на хубава музика. Непрекъснатата енергия, която е в тях, ги кара да направят така, че Земята да стане уютно кътче за всички.

Като типични положителни черти, Рибите притежават: милосърдие, артистичност и безкористност. Отрицателните им черти са: разсеяност, меланхоличност и тревожност.

В професионален план се реализират в областта на хуманитарната сфера, туризма, брокерството, но, разбира се, всяко правило има и своето изключение. Срещат се Риби икономисти и физици. Подходящи професии за тях са: туристически агенти, музиканти, художници, лекари, социални работници, а защо не и инженери.

Сред световно известните представители на зодия Риби са: Джъстин Бийбър, Джон Бон Джоуви, Риана, Елън Пейдж, Луис Суарес, Рон Мос, Ева Мендес, Шарън Стоун, Лайза Минели, Дана Дилейни, Ева Лонгория, Кърт Ръсел, Куин Латифа, Брус Уилис и други.

Със зодия Риби в „10-те най” завършваме поредицата от известни българи, представители на всеки от знаците. Подредбата е направена на база последователността по датата на раждане.


1. Атанас Пенев
Музикант и вокалист, роден на 27 февруари

2. Алисия
Поп-фолк певица, родена на 1 март

3. Станка Златева
Бивш състезател по борба и треньор, родена на 1 март

10 популярни българи, родени под знака на Риби

4. Фики
Поп-фолк певец, роден на 3 март

5. Азис
Поп-фолк певец, роден на 7 март

6. ДесиСлава
Поп-фолк певица, родена на 7 март

7. Миро
Певец, роден на 10 март


8. Иван Ласкин
Актьор, роден на 10 март

10 популярни българи, родени под знака на Риби

9. Илиана Раева
Треньор по художествена гимнастика, родена на 15 март

10 популярни българи, родени под знака на Риби

10. Огнян Герджиков
Политик и служебен премиер (2017 г.), роден на 19 март

10 популярни българи, родени под знака на РибиКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.