Парчето „Despacito“ на Луис Фонси, с участието на Деди Янки, превзе земното кълбо и беше обявено за най-слушаната песен за всички времена. От Universal Music Latin Entertainment заявиха, че „Despacito“ в оригиналната и ремиксираните си версии е достигнала до 4,6 милиарда посещения в различни социални мрежи и платформи, включително YouTube и Spotify.

„Despacito“ започна да се разпространява светкавично скоро след излизането му през януари и намери още по-широка аудитория през април, припомня музикалният портал © Меломан.бг. Пуерториканското парче детронира песента на Джъстин Бийбър „Sorry“ от 2015 г., която е била слушана общо 4,38 милиарда пъти, твърдят от Universal.

„Despacito“, което означава „бавно“ на испански, беше 10 седмици на върха в американската сингъл класация, което я прави първата песен на испански език, достигнала до такава позиция след „Macarena“ на Los Del Rio през 1996.

Подобно на друг тотален хит – „Hello“ на Адел, и „Despacito“ за изключително кратко време се сдоби със стотици пародийни версии, които ежедневно се разпространяват, както в YouTube, така и в социалните мрежи. Различни герои, близки сюжети и общо звучене, подплатено с много хумор. Правилото остава в сила и тук.

Ние днес ви предлагаме някои от най-популярните комедийни варианти на парчето, а за финал сме ви подготвили един забавен анализ на видеоклипа към хита. Ето 10 от най-успешните пародии на песента „Despacito“ на Луис Фонси и Деди Янки.


1. ESE GRINGO

2. I Wear Speedos

3. Take A Seat-O


4. Google Translate Sings: Despacito

5. No Money Lah!

6. WIEŚKA TICO

7. Nie Tak Szybko


8. Клава транслейт

9. Despacito Greek Version

10. Everything Wrong With Luis FonsiКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *