Жените на около 30 години е по-вероятно да поискат секс още на първата среща, отколкото по-младите момичета, сочи британско проучване сред повече от хиляда неомъжени представителки на слабия пол.

34% от жените на 30 не си губят много времето и предпочитат да вкарат мъжа в леглото възможно най-бързо. Сексолозите казват, че за това няма правила, всичко е въпрос на личен избор.

За личния избор става въпрос и днес. Не за моментите, когато се надяваме на мимолетен секс още на първата среща, а за онези срещи, от които очакваме да излезе нещо повече от приятна вечеря в изискан ресторант.


С жена на(д) 30! Да, има разлика от това да излизаш с момиче на 20 и жена, прехвърлила 30-те. Очакванията им са съвсем различни. Дали първата ви среща ще мине гладко? Като за начало се подгответе с тези 10 прости неща, които трябва да знаете, преди да излезете. Успех!

1. Ако тя се среща с теб, то е защото вижда нещо специално в теб. Да, точно в теб. 30-годишната жена няма да си губи времето в запознанства с нови напълно непознати мъже, просто ей така, само защото сте се озовали на едно и също място, по едно и също време. Това са жени, които вече знаят какво искат от живота и по-специално от мъжа, с когото искат да са. Ако ви предстои такава среща, твърде вероятно е намеренията на ѝ да са по-сериозни.

2. Тя знае как да се забавлява. 30-годишната жена вече е усвоила урока да не се отнася твърде сериозно към себе си. Тя знае как да работи здраво през седмицата, но е също така неуморна и на дансинга в нощния клуб в петък вечер. Подобен вид разпускане на първата среща, не е лоша идея. Определено ще помогне и на двама ви да се отпуснете и опознаете по-добре. Както се казва – A little party never killed nobody.


3. Жената на 30 не играе игрички – тя знае коя е, какво иска и как да го постигне. Точка по тази точка!

4. Сексът! Тя е невероятна в леглото! Мда, жените на около 30 отлично знаят какво харесват в леглото, какви са техните нужди и как да си ги набавят. Плюс това те вече са натрупали достатъчно опит, което почти на 100% гарантира умопомрачаващо добър секс… ако се стигне до там, де.

10 неща, които трябва да знаете, преди среща с жена 30+ г.

5. Доверието е секси! Тя знае, че е такава каквато е и отдавна е загърбила несигурността, типична за младите ѝ години. Затова няма да се налага постоянно да я успокоявате, че новите ѝ дънки я правят по-слаба отколкото всъщност е, тя не го очаква. От всеки джентълмен обаче се очаква да подчертае красотата на дамата, когато тя настина изглежда добре, не го забравяйте.

6. Жената на 30 няма време за драми. И няма да ги създаде умишлено. Тя няма да ви изпрати 20 SMS-а след спречкване и няма да се появи на вратата посред нощ с размазан по лицето грим. Тя просто има по-важни неща за вършене. И все пак, това не означава, че нищо не може да я разстрои.


7. Тя вече не е модна жертва. Когато е била тийнейджър е експериментирала с външния си вид достатъчно, за да е наясно какъв точно е нейният стил в момента. Не очаквайте изненади в това отношение, жената на 30 има изградено собствено виждане по въпроса.

8. Жената на 30 не иска да бъде ваша майка. Нито личен асистент. Да, тя е грижовна, мила, подредена, дори вероятно ще ви донесе пилешка супа, когато сте болни, но хленчещо пораснало момче, определено не е това, което тя търси в един мъж, повярвайте.

9. Тя полага грижи за себе си. Знае за ползите от наспиването, стреми се да се храни здравословно, спортува редовно или поне се опитва. Не очаквайте да остане за през нощта у вас, ако на другия ден ще ѝ се наложи да стане прекалено рано за работа. Това не значи, че не ви харесва.

10. Тя няма да се опита да ви промени. Жените знаят, че на тази възраст е трудно да се промени характера, независимо дали става въпрос за мъж или жена. По тази причина малко е вероятно тя да прекара месеци наред в опити да ви превърне в друг човек. Затова спокойно – бъдете себе си. Просто не забравяйте да вдигате капака на тоалетната чиния и всичко ще бъде наред.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.