10-те най-популярни герои от компютърните игри – еволюцията им преди и сега

0
10-те най-популярни герои от компютърните игри – еволюцията им преди и сега

Най-добрите видео игри често включват най-добрите символи за видеоигри. Паметни герои (и антигерои) като Марио и Линк са наоколо от десетилетия, но вече нямат същия вид и в някои случаи са със съвсем нова задача. Еволюцията на символите на игри за плейстейшън обаче не е пренесена във вселената на Nintendo. Разбира се, лесно е да се забележат визуалните различия в актуализираните герои на хедлайнърите, но също така има много фини промени.

Понякога има странни причини за дизайна на герои и любими героини. Често пъти разработчиците са проектирали тези знаци по начина, по който са го направили, поради ограниченията на хардуера, за който са разработвали, но има и други случаи.

Тъй като по-популярните заглавия доведоха до продължения, актуализации и разширени вселени на по-мощните конзоли, ние също видяхме драстични промени в героите във видео игрите, които са познати лица за нас още от детска възраст.

Независимо дали те са щастлив водопроводчик, подъл супервойник или археолог без чувство за самосъхранение, всички герои от гейминг индустрията са израснали през годините. Мнозина са остарели като хубаво вино, но други са се превърнали направо в оцет.

КЪМ СПИСЪКА


Коментари

1 2 3 4 5 6
Сподели

Коментари