Дружеството за колективно управление на сродни права в музиката ПРОФОН и испанската мониторинг компания BMAT представиха годишната класация на най-излъчваните песни в радио и телевизионния ефир на България за 2016 година. Класацията обхваща периода от 1-ви януари до 31-ви декември 2016 и е базирана на 24-часово отчитане на излъчванията в ефира на 40 телевизионни канала и радиостанции с национално покритие.

Най-излъчваната песен за изминалата година е хитът на турския DJ и продуцент Mahmut Orhan – “Feel”, с участието на певицата Sena Sener. Второ място заема френската изпълнителка Imany с ремикс версията на хита ѝ “Don’t Be So Shy (Filatov & Karas Remix)”. Трета в класацията за 2016 г. е “Be The One” на британката от косоварски произход Дуа Липа. На четвърто място се нарежда сингълът на австралийската звезда Сиа, която превзе класациите с “Cheap Thrills”. Ето и пълната десетка.

10. Mario Joy – California

9. Justin Bieber – Sorry

8. Era Istrefi – Bonbon

7. Manuel Riva & Eneli – Mhm Mhm

6. Duke Dumont – Ocean Drive

5. Monoir & Osaka feat. Brianna – The Violin Song

4. Sia – Cheap Thrills

3. Dua Lipa – Be The One

2. Imany feat. Filatov & Karas – Don’t Be So Shy

1. Mahmut Orhan – Feel feat. Sena Sener

А как изглежда списъкът с най-излъчваните български песни в ефира на страната ни за 2016 г. – вижте в сайта © Меломан.бг | Музиката на твоя живот.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *