понеделник, август 19


10-те най-скъпи чанти в света

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 3

Сигурно няма жена в света, която да не мечтае за изискана чанта на световна марка и/или скъпи обувки, струващи хиляди долари, които да разходи в компанията на стилен мъж из някои от най-тузарските места на планетата. Ако сте твърдо решени да реализирате тази своя прищявка и имате достатъчно средства да си го позволите, тук ще започнем с чантите.

Пред вас е класацията на 10-те най-скъпи модела от този дамски аксесоар. Цените варират от $ 4 900 за “най-евтината” до $ 27 700 за лидера в подреждането.

10. „Crystal Disco Ball“ на Devi Kroell

Цената на тази чанта е $ 4.900 и я поставя в дъното на подреждането. Тя е ярко отклонение от обичайния тромав характер на предишните чанти на Devi Kroell. “Crystal Disco Ball” е уникална смесица от блестяща вечерна чантичка, покрита с черни кристали.

9. „Bambina“ на Bottega Veneta

Ето я девета позиция в класацията на 10-те най-скъпи чанти в света с цена от $ 7.800. “Bambina” е от мека крокодилска кожа с велурена подплата. Има и доста оригинален начин на затваряне. За разлика от продуктите на Chanel и Louis Vuitton, тази луксозна чанта е известна с господстващото си лого и различна форма.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 3
Сподели

Коментари