10-те най-секси героини от компютърни игри

Компютърни игри стават все по-реалистични, а образите на героите често са взаимствани от реални личности. В някои случаи дизайнерите копират отделни елементи – например структура на тялото, формата на лицето, стил на обличане. Друг път обаче образите са изцяло плод на тяхното въображение.

По какъвто и път да са създадени, факт е, че някои от героините във видеоигрите са изключително сексапилни. Те привличат не само с уменията си, но и с изключително прецизната си визия. И това определено е търсен ефект, тъй като често образът на главната героиня се оказва основен критерии за популярността на дадена компютърна игра. Ето ги и 10-те най-секси героини от компютърни игри.

1. Lara Croft Tomb Raider: Legend

Героиня: Лара Крофт

Лара Крофт е записана в книгата на рекордите на Гинес като най-успешния герой от видеоигра. Освен това е и адски секси. Бюстът на Лара или по-скоро размерът му първоначално бил проектиран случайно от дизайнерите на играта. В последствие те решили да запазят размера му, тъй като той определено привлича мъжкото внимание.

2. Heavenly Sword

Героиня: Nariko

Млада, жестока, красива, талантлив войн. Дpaмaтичнa пpиĸaзĸa зa oтмъщeниe paзĸaзвa зa oгнeнo чepвeнoĸocaтa гepoиня Hapиĸo, ĸoятo ce oтпpaвя нa пpиĸлючeни зa мъcт cpeщy нaпaдaщия ĸpaл и нeгoвaтa apмия.

3. BloodRayne

Героиня: Rayne

Полу-вампир, полу-човек, с доста богат опит в убийствата. Сексапилната Rayne впечатлява с уклона си към дрехите от латекс и кожа. Мадамата притежава свръхестествената ловкост и силата на вълколаците, но за жалост и тяхната пагубна жажда за кръв.


4. Perfect Dark Zero

Героиня: Joanna Dark

Joanna Dark е елитен наемник, специализиран в промишлен шпионаж. Кодовото ѝ име е „Perfect Dark“. Перфектна е, нали?

5. Dreamfall: The Longest Journey

Героиня: Zoe Castillo

Феновете на добрия куест очакваха продължението на култовата игра The Longest Journey повече от 5 години. И ако някой се е питал възможно ли е главната героиня от играта Zoe Castillo да стане още по-сексапилна, то отговорът е да – може!

6. The Operative: No One Lives Forever

Героиня: Кейт Арчър

Сексапилната Кейт от The Operative: No One Lives Forever е таен агент на базираната във Великобритания антитерористична организация UNITY.

7. No One Lives Forever 2: A Spy In H.A.R.M.’s

Героиня: Кейт Арчър

В продължението на играта Кейт вече е с променена прическа и определено изглежда още по-стилна и секси. За съжаление, не е известно коя жена е послужила за прототип на компютърната героиня.


8. Darkwatch

Героиня: Тала

Сам сте в Дивия запад и ще трябва да се биете с вампири и зомбита, но това не е всичко. Тала е зловещата изкусителка, която може да ви помогне, но може и да ви предаде.

9. Tabula Rasa

Героина: Сара Морисън

Доказателство за изключителния сексапил на главната героиня от играта е фактът, че през 2007 години нейни еротични фотоси са включени в специално издание на мъжката Библия „Playboy“.

10. Tekken 5

Героиня: Кристи Монтейро

Никой не владее бразилското бойното изкуство капоейра, така както знойната красавица Кристи от играта Tekken 5. С изключителна грация тя се превърта във въздуха и с още по-голяма грациозност е способна да нанесе смъртоносен удар на врага си.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *