10-те най-предпочитани порно категории за 2017 година

Наскоро от най-популярния сайт за порнографско съдържание направиха своята рекапитулация за изминалата годината. През 2017 г. Pornhub е бил посетен 28,5 милиарда пъти, като дневните посещения са били 81 милиона. Най-голям трафик към сайта е направен от САЩ.

И това не е никак учудващо предвид факта, че американците предпочитат виртуалния секс, като избират порнографията, защото е „по-безопасна от секса“. Това беше установено от проведено през 2016 г. национално изследване.

Зад Океана порното било най-популярно сред възрастовите групи на 51-69 годишните и на 13-17 годишните. Според статистиката на порно сайта, най-предпочитаните категории сред американците са „lesbian“, „ebony“ и „milf“.

Втори по трафик към Pornhub са британците. Според данните от наскоро излязло проучване британските депутати и лордове правят средно 160 посещения дневно в сайтове с порнографско съдържание.

Статистиката покрива първите 5 месеца от формирането на новия парламент и показва, че в периода от юни до октомври са направени близо 25 000 опита за посещения в подобни сайтове чрез парламентарната мрежа. Според статистиката на Pornhub, най-предпочитаните порно категории сред британците също са „lesbian“ и „milf“.

Сред страните направили най-голям трафик към порно сайта са още Индия, Япония и Канада. България остава извън Топ 20 на списъка с любителите на порното. Въпреки това не е тайна коя е най-предпочитаната категория в Pornhub от територията на нашата страна. Това е „анален секс“.

10-те най-предпочитани порно категории за 2017 година

Според статистиката на сайта най-търсените думи в световен мащаб са „lesbian“ (лесбийски секс), „milf“, „step sister“ и „step mom“. Сред тях прави впечатление и думата „hentai“ – древното изкуство да рисуваш експлицитни илюстрации за автостимулация. Най-тъсената световна знаменитост е Ким Кардашиян, а най-предпочитаната порно актриса е Райли Рийд, чиито видеоклипове са гледани повече от половин милиард пъти само за последните 12 месеца.

Според друга любопитна част от статистиката на порно сайта, пepcoнaжитe oт Оvеrwаtсh ca нaй-тъpceнитe гeйм гepoи зa 2017 г. D.Vа, Меrсу и Тrасеr oт oнлaйн шyтъpa нa Вlіzzаrd дoминиpaт тъpceниятa. Ha „тpoйĸaтa“ ce пaдaт oбщo 10 милиoнa тъpceния пpeз epoтичнaтa плaтфopмa.

През изминалата година видеоклиповете в сайта са натрупали над 120 милиона харесвания, като през годината са били качени над 4 милиона нови видеа, в това число повече от 810 хиляди са аматьорски. По-голяма част от посетителите на сайта са предпочитали да гледат съдържанието му през своите смартфони. Те представляват 80% от потребителите. 24% от общия трафик са направени от персонален компютър или лаптоп.

35 години е средната възраст на потребителите, а 9 минути и 59 секунди е средната продължителност на престой в сайта. Най-издръжливата нация сред потребителите са филипинците, които правят средно по 13,28 мин. на влизане.

Най-популярната категория сред гей потребителите на Pornhub е категорията „black“.

За трета поредна година категорията „лесбийско порно“ (lesbian) е най-предпочитаната категория. Ако ви е любопитно кои са останалите, може да проследите списъка по-долу.

10-те най-предпочитани порно категории за 2017 година

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *