Във времена, в които светът все повече оценява разнообразието и индивидуалността, има хора, които се увличат до такава степен в желанието си да се отличават от другите, че стигат до крайности. Някои от тях харчат цели състояния за безброй мъчителни пластични операции, други са факири в използването на гримовете.

Резултатът при всички тях е поразяващ – те до такава степен губят човешката си идентичност, че по-скоро могат да бъдат оприличени на кукли, отколкото на живи човешки същества. Днес ще ви запознаем с 10 такива личности, чиито външен вид няма как да ви остави безразлични.

10. Дакота Роуз

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

Миниатюрната Дакота уверява, че външният ѝ вид не е резултат от пластична хирургия, а от сполучлив грим и правилно подбран стил на обличане. В момента американската девойка живее в Токио. Изборът не е случаен – в страната на анимето, феновете на Дакота са стотици.

9. Родриго Алвес

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

Цял живот Родриго бил недоволен от външния си вид, така че въобще не се зачудил как да изхарчи наследството от богатия си дядо. Мъжът платил повече от 250 000 долара за пластични операции, за да се превърне в крайна сметка в жива кукла Кен. Сега той е може би един от най-известните примери затова как желанието за съвършен външен вид може да бъде и вредно.

8. Анжелика Кенова

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

Още от дете Анджелика е обличана и възпитавана като принцеса. „Родителите ми не ми позволиха да излизам, да се забавлявам с другите деца, така че аз нямам обичайния опит на възрастните. Просто не съм пригодена за истински живот – аз съм като жива кукла“, казва момичето. Сега рускинята работи като модел и счита, че сравнението с Барби е комплимент.


7. Амбър Гузман

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

Това, което превръща Амбър буквално в жива кукла е генетично заболяване, заради което мускулите ѝ отслабват с времето, а тялото ѝ е изключително слабо и крехко. Също като кукла, тя трябва да бъде носена навсякъде. Споделя, че сравненията с Барби повдигат самочувствието ѝ, така както се иска на всяко момиче.

6. Дъки Тот

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

За шоколадовото Барби Дъки Тот светът заговори след участието ѝ в шоуто Next Top Model Аustralia. Благодарение на екзотичния външен вид, който стилистите не пропускат да подчертаят, Дъки вече има не само хиляди последователи, но и много професионални ангажименти. Моделът е украсявал кориците на емблематични списания като Vogue и Harper’s Bazaar.

5. Джъстин Джедлика

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

Не веднъж мъжкият вариант на куклата Барби Джъстин Джедлика е споделял, че иска да бъде 100% изкуствен. След повече от 190 пластични операции, които има зад гърба си, Джъстин планира нови промени във външността си, тъй като самият той вярва, че все още не е постигнал идеалния си вид.

4. Анастасия Шпагина

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

Анастасия е истински властелин на макиажа. В YouTube момичето публикува видеокпипове, в които благодарение на гримьорските си умения лесно се превръща в Майли Сайръс, Шерлок, капитан Джак Спароу, Джъстин Бийбър и много други. Нейният кукленски вид също е дело резултат от умело гримиране.


3. Нанет Хамънд

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

За да изглежда като Барби, ексцентричната майка на 5 деца Нанет Хамънд не се колебае да похарчи 500 000 долара. Нанет твърди, че цял живот е събирала кукли и винаги е искала да прилича на някоя от тях. Американското мамче прави първата си пластична операция, когато е 21-годишна. Днес, прехвърлила 40-те по нищо не личи, че има намерение да се отказва.

2. Валерия Лукянова

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

Украинското Барби твърди, че се е подлагала само на една хирургическа интервенция – за уголемяване на бюста. За да създаде кукленската си визия, Валерия уверява, че прибягва само до яркия грим и строга диета.

1. Лил Микела

10 човека, които лесно може да объркате с кукли

Истински човек или герой от компютърната игра The Sims? Споровете около инстаграм звездата от Лос Анджелис не стихват и до днес. Специалисти в областта на компютърната анимация твърдят, че загадката на социалната мрежа е комбинация от фотография и 3D модел. Преценете сами.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *