10 нови продукта за благото на домашния любимец

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 5

Много често стопаните на домашни любимци ги обичат повече от самите себе си, всячески се стараят да им угодят и да направят живота им максимално приятен и разнообразен. Този стремеж дава силен тласък на цяла една индустрия, която се надпреварва в последно време да предлага все повече джаджи и дизайнерски вещи, предназначени изключително за благото на четириногите членове на семейството.

И ако човек има достатъчно средства, за да може да си го позволи, спокойно би могъл да осигури кралски живот на своя питомец. В помощ на всички загрижени собственици ето някои от най-любопитните новости в тази област. Ето 10 нови продукта за благото на домашния любимец.

1. Антистрес жилетка за кучета
От стрес страдат не само хората, но и домашните им животни – например кучетата. За тях е и тази специална жилетка Thundershirt, която имитира обятия и действа успокояващо на кучето в „сложни за психиката му ситуации“.

2. Топло хранилище за котки
Няма нищо по-уютно от гледката на котката, доволно изтегнала се край печката в студен ден. Но понякога, в търсене на топлина, поляга и върху батерията на лаптопа, което не е добре нито за котката, нито за постелята ѝ. Вредните навици се изкореняват не с наказания, а с поощрение като тази котешка спалня, организирана на възможно най-топлото място в дома.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 5
Сподели

Коментари