10 гениални джаджи, които ще искате да притежавате на мига

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 5

Понякога най-необичайните и луди идеи могат да се окажат изключително ползотворни при изпълнението на нашите всекидневни задачи.

Всеки ден някъде по света се изобретяват все повече и повече уреди, които имат точно такава цел – да направят живота ни по-лесен. Водени от максимата, че времето е пари, но и забавление, тези дизайнери ни подаряват своите гениални (със своята простота) изобретения, които със сигурност не само ще улеснят досадните битови задължения, но и ще направят деня ни малко по-шарен и усмихнат.

Представяме ви 10 гениални джаджи, които сме сигурни, че ще ви се прииска да притежавате.

10. Тирбушон за ананас

10 гениални джаджи, които ще искате да притежавате на мигаАнанасът. Толкова вкусен, сочен и любим. Проблемът с беленето му обаче е способен да откаже мнозина от удоволствието да си хапнат от този плод. С този уред бързо ще решите проблема си. Просто завъртате, изтегляте и свежият, уханен ананас е готов за вашата трапеза.

9. Кърпа-желе

10 гениални джаджи, които ще искате да притежавате на мигаНа кого не му се иска досадното бърсане на прах да става бързо и по възможност без употреба на химически препарати. Е, тази кърпа-желе отговаря на всички изисквания. Достига до труднодостъпни места, а по повърхността ѝ полепват и най-дребните прашинки.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 5
Сподели

Коментари