От няколко години насам дроновете навлизат все по-активно във фотографията, а употребата им драстично промени възприятията ни за красиви снимки. А фотографите с летящи камери станаха толкова много, че определено е трудно да се каже кой от тях е най-добър.

Престижният сайт Dronestagram обаче и тази година се зае с нелеката задача да отсее най-впечатляващите творения за 2017 г. и днес за четвърти път обяви фаворитите от своя годишен Международен конкурс за фотография.

„Дроновете се превръщат във все по-достъпен начин за очертаване на нова перспектива за света“, каза Ерик Дюпен, изпълнителен директор на Dronestagram . „Всъщност с дроновете буквално няма физически ограничения за това къде може да се снима.“

Участниците в надпреварата бяха оценявани и като творчески подход, и като фотографски умения от група експерти, сред които и представители на National Geographic. Днес ви предлагаме да се насладите на снимките, избрани за най-добрите във въздушната фотография за 2017 г., измежду хиляди претенденти от целия свят.

1. Прованс, Франция

2. Безкраен път до Трансилвания, Румъния

3. Краят на линията

4. Водни лилии

5. Бетонна джунгла

6. Зората на Меркурий Тауър

7. Двойно мууу

8. Ugo le marin

9. Следващи ниво

10. Път до Трансилвания, РумънияКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *